Το προϊόν που έχει αγαπηθεί από τις μανούλες

Ποια μανούλα δεν αφιερώνει πολλές ώρες καθημερινά στη φροντίδα και περιποίηση του μωρού της; Όλες μας το κάνουμε με μεγάλη αγάπη, και λατρεύουμε να του μιλάμε τρυφερά, περιμένοντας να μας χαρίσει το χαμόγελό του.

Το προϊόν που έχει αγαπηθεί από τις μανούλες

Είναι λογικό, λοιπόν, να διαλέγουμε προσεκτικά και τα προϊόντα που χρησιμοποιούμε στο ευαίσθητο δερματάκι του. Αναζητούμε κάτι πολύ ποιοτικό που δε θα ερεθίσει σε καμία περίπτωση την επιδερμίδα του. Δεν ξεχνάμε, όμως, και το άρωμα, γιατί πάντα ως μαμάδες θέλουμε το μωρό μας να μυρίζει υπέροχα.

IMG 950

Ένα προϊόν που έχει ήδη αγαπηθεί από πολλές μανούλες, και όχι άδικα, είναι το βρεφικό ενυδατικό λαδάκι Baby Natural Oil από τη Pharmasept. Μυρίζει πραγματικά υπέροχα και έχει 100% φυσική σύνθεση χωρίς παραφινέλαιο! Επιπλέον, είναι εμπλουτισμένο με Βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια, όπως Καρδαμέλαιο και Λάδι Καλέντουλας, που καταπραΰνουν από ερεθισμούς και ενυδατώνουν το δέρμα του μωρού, ενώ παράλληλα ενισχύουν την ελαστικότητα της επιδερμίδας του.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε σώμα και πρόσωπο, αλλά και για την περιποίηση της νινίδας, ενώ είναι κατάλληλο και για τη μαμά.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από ένα 100% φυσικό και υποαλλεργικό ενυδατικό λάδι;

Τα προϊόντα Pharmasept Baby Care είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στα φαρμακεία.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα http://www.pharmasept.gr/el/ta-proionta-mas/tol-velvet/vrefiki-peripoiisi

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved