«Ο Χρόνης έρχεται!», ένα βιβλίο για όλες τις γυναίκες

Ο Χρόνης πρέπει να φύγει, στην Αγγλία, με την υπόσχεση να γυρίσει... και η Έφη; Τον περιμένει. Και ο χρόνος περνάει κι εκείνος... έρχεται; Ο Χρόνης έρχεται 35 φορές. Αλλά έρχεται; Και η Έφη τον περιμένει, την μία πεσμένη στα πατώματα και την άλλη... πετώντας στον ουρανό!

«Ο Χρόνης έρχεται!», ένα βιβλίο για όλες τις γυναίκες

Ένα νέο βιβλίο, από την Έφη Γεωργάκη, μια νέα συγγραφέα που έρχεται να αναβιώσει τις στιγμές της ζωής μας που σε κάποια της στροφή, μας βρήκε να είμαστε η Έφη. Αλλά στην επόμενη γίναμε ο Χρόνης! Και μετά ξανά η Έφη...

Ένα βιβλίο καλογραμμένο με ευθύ καθημερινό λόγο που σε συνεπαίρνει και θες κι άλλο κι άλλο, κι άλλο, κι άλλο... Ιδανικό για σας (και για την... τσέπη σας) αλλά κι επειδή έρχονται οι Γιορτές, για να το δωρίσετε στη φίλη σας, το φίλο σας, στην μαμά, στον μπαμπά, ακόμα και στη γιαγιά! Γιατί είναι βγαλμένο μέσα από την ανθρώπινη ύπαρξη, ανεξαρτήτου ηλικίας!

Η γλυκιά προσμονή του έρωτα έγινε κυνική, αστεία και πραγματικά γυναικεία. Ο ρομαντισμός υπάρχει, αλλά είναι γυμνός.

Ένα σουρεαλιστικό παραμύθι γεμάτο αλήθειες, δοσμένο με έναν ανορθόδοξο τρόπο, όπως ακριβώς είναι η ζωή μας, όταν και αν καταφέρουμε να τη δούμε αποστασιοποιημένοι. Είναι άραγε ο εαυτός μας ο μεγάλος αντίζηλος (και όχι αντίπαλος!) στον έρωτα, το πάθος, στα θέλω μας και τελικά στην ίδια μας τη ζωή; Η συγγραφέας Έφη Γεωργάκη μας ρίχνει στα βαθιά με έναν ανάλαφρο τρόπο και ταυτόχρονα απολαυστικό, ενίοτε και ξεκαρδιστικό! Ας την ακολουθήσουμε!

Ο Χρόνης έρχεται! Και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μωραΐτη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved