Αυτή είναι η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει (βίντεο)

Μόλις είδαμε αυτή τη διαφήμιση ήμασταν σίγουροι ότι έπρεπε να τη μοιραστούμε μαζί σας. Είναι η πιο γλυκιά, η πιο τρυφερή και η πιο όμορφη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει ποτέ!

Αυτή είναι η πιο γλυκιά χριστουγεννιάτικη διαφήμιση που έχουμε δει (βίντεο)

Το αεροδρόμιο του Λονδίνου (Heathrow) πριν μερικά 24ωρα, δημοσίευσε την πρώτη χριστουγεννιάτικη διαφήμιση. Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό 70λεπτο σποτάκι που έχουν κοινοποιήσει χιλιάδες χρήστες στο Facebook... και συνεχίζουν να κοινοποιούν.

Δύο αρκουδάκια, ταξιδεύουν, φτάνουν σε ένα άγνωστο μέρος, περνούν από διάφορες αίθουσες του αεροδρομίου και τελικά καταλήγουν στην αίθουσα αφίξεων. Στο τέλος... όλα ανατρέπονται... Τι μπορεί άραγε να συμβαίνει;

{youtube}oq1r_M5a6uI{/youtube}

Η διαφήμιση δημιουργήθηκε από την εταιρία Havas London, σκηνοθετήθηκε από τους Dom&Nic. Ο Curved Arrow επιμελήθηκε τη μουσική, διαλέγοντας το τραγούδι των Chas & Dave "I'm Going Back". Το σποτάκι χρειάστηκε τρεις ημέρες για να ολοκληρωθεί.

«Τα Χριστούγεννα είναι η αγαπημένη μου εποχή στο αεροδρόμιο Heathrow. Το αεροδρόμιο πάντα τονίζει το γεγονός ότι πολλές οικογένειες συναντιούνται ξανά σε αυτή την ξεχωριστή και όμορφη γιορτή του χρόνου!», λέει ο υπεύθυνος διαφήμισης του αεροδρομίου Heathrow, Jonathan Coen. «Μας αρέσει πολύ το νέο μας διαφημιστικό σποτάκι το ταξίδι των δύο αρκούδων, μέσα στο αεροδρόμιο, απαθανατίζει τον ενθουσιασμό που νιώθεις τη στιγμή που φτάνεις στην αίθουσα αφίξεων του αεροδρομίου και αγκαλιάζεις τους δικούς σου που έχουν έρθει για τη γιορτή των Χριστουγέννων!».

Το διαφημιστικό σποτάκι, είναι μέρος της μεγάλη καμπάνιας του αεροδρομίου, για τα 70στη επέτειό του.

Δείτε το και κοινοποιήστε το και εσείς με τη σειρά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved