Έλλη Κοκκίνου: Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή που στόλισε

Εμπρός στο δρόμο που χάραξε η Σίσσυ Χρηστίδου. Η Έλλη Κοκκίνου, έχοντας στο πλευρό της και εκείνη τον Παύλο Σταματόπουλο, στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της.

Έλλη Κοκκίνου: Αυτό είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπερπαραγωγή που στόλισε

Φωτογραφία από το χριστουγεννιάτικο δέντρο δημοσίευσε τόσο ο Παύλος Σταματόπουλος στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media όσο και η ίδια η τραγουδίστρια, εστιάζοντας στα λαμπάκια που όπως λένε είναι περισσότερα από της Σίσσυς.

14566595 364397167239068 9029886195416432640 n

«Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος στολίσαμε με την κουμπαρά @sissychristidou εχω την αίσθηση οτι έχει περισσότερα φωτάκια απο σένα!», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram και η Σίσσυ έσπευσε να του απαντήσει γράφοντας, «@pavlosstamatopoulos Not even! #OuteKan».

Στη συζήτηση συμμετείχε και η Έλλη Κοκκίνου που επιβεβαίωσε τον Παύλο, λέγοντας στη Σίσσυ ότι έχει όντως περισσότερα λαμπάκια από το δικό της δέντρο υπερπαραγωγή, σχολιάζοντας: «@pavlosstamatopoulos Στα φωτάκια τρως τη σκόνη μου @sissychristidou. Ειναι παντού!!!!!!!!Μεσα κι εξω!!!!!».

Όπως και να έχει και τα δύο δέντρα φαίνεται ότι έκλεψαν τις εντυπώσεις στο διαδίκτυο. Δείτε παρακάτω το βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Έλλη Κοκκίνου.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved