Είναι μόλις 12 χρονών και φτιάχνει μόνος του αρκουδάκια για άρρωστα παιδιά

Ο 12 χρονος Campbell Remess από την Τασμανία εδώ και τρία χρόνια φτιάχνει μόνος του αρκουδάκια για να βοηθήσει τα άρρωστα παιδιά.

Είναι μόλις 12 χρονών και φτιάχνει μόνος του αρκουδάκια για άρρωστα παιδιά

Ο Bumble, όπως τον φωνάζουν οι φίλοι και οι γνωστοί του, ήταν 9 χρονών όταν ζήτησε από τους γονείς του να αγοράσουν χριστουγεννιάτικα δώρα για τα παιδιά που νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο. Οι γονείς του, του εξήγησαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι τέτοιο γιατί δεν είχαν τόσα χρήματα και έτσι ο μικρός αποφάσισε να φτιάξει ο ίδιος κάτι για αυτά τα παιδιά.

teddy bear project image

Λίγο πριν γίνει 10 χρονών, άρχισε να μαθαίνει ραπτομηχανή. Στόχος του ήταν να φτιάχνει ένα δώρο την ημέρα, δηλαδή 365 το χρόνο, ένα για κάθε άρρωστο παιδί. Ετσι, τα τελευταία τρία χρόνια, καθημερινά, ράβει με τη ραπτομηχανή του ένα αρκουδάκι, το οποίο έχει διαφορετικό όνομα το καθένα, και στη συνέχεια τα δωρίζει όλα σε παιδιά που είναι άρρωστα. Μάλιστα φτιάχνει και συλλεκτικά αρκουδάκια, τα οποία δίνει για δημοπρασία ώστε να μαζέψει χρήματα για να βοηθήσει περισσότερα παιδιά.

two teddies e1478685305515

Ο Campbell έχει φτιάξει κι ένα αρκουδάκι για τον μπαμπά του, Nathan, ο οποίος είχε διαγνωστεί με καρκίνο.«Ο καρκίνος επιδεινώνεται με το άγχος. Του έφτιαξα λοιπόν την αρκούδα έτσι ώστε να...να απαλλαγεί από τον καρκίνο», είπε μιλώντας σε ξένα μέσα ενημέρωσης το αξιέπαινο αγόρι.

four bears

Εδώ και ένα χρόνο ο μπαμπάς τουείναι καλά και η οικογένεια θέλει να πιστεύει πως το αρκουδάκι του Campbell έπαιξε έναν ρόλο στην ανάρρωσή του.

Για το 2016, ο 12χρονος έχει φτιάξει ήδη 207 δώρα και έχει μαζέψει 4.571 λίρες! Στη σελίδα του στο facebook εξηγεί πώς μπορεί όποιος το επιθυμεί, να στηρίξει την προσπάθειά του για να συνεχίσει να βοηθά τα άρρωστα παιδιά.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved