Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε άθελά του το φύλο του δεύτερου παιδιού τους- Πώς αντέδρασε η Blake Lively

Η Blake Lively γέννησε το δεύτερο παιδί της στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ryan Reynolds, απέφυγαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο για το φύλο του μωρού που παρέμεινε μυστικό!

Όχι πια. Γιατί ο Ryan Reynolds, άθελά του, αποκάλυψε το φύλο του παιδιού. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του είπε ότι η οικογένειά του υποδέχτηκε με χαρά το δεύτερο κοριτσάκι! «Είναι δύσκολο όταν έχεις δύο παιδιά», είπε ο Ryan κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. «Ναι , είναι γεγονός ότι υπάρχουν πλέον στην οικογένεια πολλά οιστρογόνα». Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την James που γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2014.

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Ryan ήξερε ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να κατευνάσει την αντίδραση της γυναίκας του. Τι έκανε; Της πήγε τα αγαπημένα της μπισκότα και της τα σέρβιρε με ένα ποτήρι γάλα με παγωτό!

Τα σχετικά πειστήρια δημοσίευσε η γυναίκα του Blake Lively στον λογαριασμό της στο Instagram και απ΄ότι καταλαβαίνουμε ο Ryan έκανε τη σωστή κίνηση. «O @vancityreynolds μπήκε σε μεγάλους μπελάδες απόψε στο @teamcoco tonight: Όχι μόνο ήρθε στο σπίτι σήμερα με τα αγαπημένα μου μπισκότα από τον φούρνο @levain_bakery cookies, αλλά μου έφερε και ένα ποτήρι με παγωμένο γάλα».

Αν μη τι άλλο το ζευγάρι διαθέτει χιούμορ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved