Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε άθελά του το φύλο του δεύτερου παιδιού τους- Πώς αντέδρασε η Blake Lively

Η Blake Lively γέννησε το δεύτερο παιδί της στα τέλη Σεπτεμβρίου.

Ο Ryan Reynolds αποκάλυψε άθελά του το φύλο του δεύτερου παιδιού τους- Πώς αντέδρασε η Blake Lively

Τόσο η ίδια όσο και ο σύζυγός της Ryan Reynolds, απέφυγαν να δώσουν το παραμικρό στοιχείο για το φύλο του μωρού που παρέμεινε μυστικό!

ryan reynolds reveals new baby is a girl blake lively reacts

Όχι πια. Γιατί ο Ryan Reynolds, άθελά του, αποκάλυψε το φύλο του παιδιού. Σε τηλεοπτική συνέντευξή του είπε ότι η οικογένειά του υποδέχτηκε με χαρά το δεύτερο κοριτσάκι! «Είναι δύσκολο όταν έχεις δύο παιδιά», είπε ο Ryan κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η οποία προβλήθηκε την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου. «Ναι , είναι γεγονός ότι υπάρχουν πλέον στην οικογένεια πολλά οιστρογόνα». Το ζευγάρι έχει ήδη μία κόρη, την James που γεννήθηκε το Δεκέμβρη του 2014.

blake lively ryan reynolds welcome second child 07

Μετά την αποκάλυψη αυτή, ο Ryan ήξερε ότι έπρεπε με κάποιο τρόπο να κατευνάσει την αντίδραση της γυναίκας του. Τι έκανε; Της πήγε τα αγαπημένα της μπισκότα και της τα σέρβιρε με ένα ποτήρι γάλα με παγωτό!

skg

Τα σχετικά πειστήρια δημοσίευσε η γυναίκα του Blake Lively στον λογαριασμό της στο Instagram και απ΄ότι καταλαβαίνουμε ο Ryan έκανε τη σωστή κίνηση. «O @vancityreynolds μπήκε σε μεγάλους μπελάδες απόψε στο @teamcoco tonight: Όχι μόνο ήρθε στο σπίτι σήμερα με τα αγαπημένα μου μπισκότα από τον φούρνο @levain_bakery cookies, αλλά μου έφερε και ένα ποτήρι με παγωμένο γάλα».

Αν μη τι άλλο το ζευγάρι διαθέτει χιούμορ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved