Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που είπε η κόρη της

Η Υβόννη Μπόσνιακ, ήταν η σημερινή καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη και για πρώτη φορά μίλησε για την κόρη της Ελένη, για τη σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο και το νέο της εγχείρημα.

Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτή είναι η πρώτη λέξη που είπε η κόρη της

Η Ελένη καλωσόρισε την καλεσμένη της και αποκάλυψε ότι, όταν ήταν και οι δύο έγκυες τα έλεγαν τακτικά. «Τα μωρά μας ομορφαίνουν και μας αλλάζουν τη ζωή», είπε η παρουσιάστρια και ξεκίνησε να μιλά με την καλεσμένη της ρωτώντας τη πως είναι η ζωή με την κόρη της.

«Τους πρώτους μήνες έμεινα στο σπίτι με το μωρό. Όταν βγήκα την πρώτη φορά από το σπίτι πήγα στο φαρμακείο. Τώρα η μικρή είναι 20 μηνών. Έχουμε περάσει όλα τα δύσκολα με τα δόντια και το άγχος του πρώτου χρόνου. Τώρα περπατάει, τρέχει... όλα τα ωραία!».

Ο Αντώνης Ρέμος, όπως είπε «ήταν πάντα ένας τρυφερός άνθρωπος, για τους φίλους του και τη οικογένειά του. Δεν έχει αλλάξει πάρα πολύ, απλά έχει γίνει πιο δυνατός. Είναι ένας πάρα πολύ καλός μπαμπάς. Νιώθω μεγάλη ευλογία που τον έχω κοντά μου!», είπε στην Ελένη Μενεγάκη, η Υβόννη όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια, αν άλλαξε ο Αντώνης Ρέμος, μετά τον ερχομό της μικρής του Ελενίτσας.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο ποια ήταν η πρώτη λέξη που είπε η κόρη της Υβόννης Μπόσνιακ και του Αντώνη Ρέμου. «Πρώτα είπε αυτή τη λέξη, μετά είπε «μπαμπά», μετά «γιαγιά» και μετά από δύο μήνες είπε «μαμά».

{youtube}w6I-6IyVRT0{/youtube}

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved