Χριστίνα Αλούπη:Το συγκινητικό μήνυμα και η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του γιου της

Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε πριν μερικές μέρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι.

Χριστίνα Αλούπη:Το συγκινητικό μήνυμα και η πρώτη φωτογραφία της μετά τη γέννηση του γιου της

Η Χριστίνα Αλούπη δημοσίευσε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες του γιου της ενώ πριν περίπου δύο ώρες ανάρτησε μία φωτογραφία της με ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς όλους τις διαδικτυακούς της φίλους για τις ευχές τους. Αναφέρθηκε επίσης στην εγκυμοσύνη της που όπως είπε δεν ήταν εύκολη αλλά και στην απίστευτη εμπειρία της γέννας.

ΑΛΟ

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα ότι είναι όλα μία ανάμνηση! Τα σώματά μας είναι τόσο εκπληκτικά, το να φέρεις στον κόσμο μια ζωή είναι το πιο όμορφο και σημαντικό πράγμα που έχω κάνει ποτέ! Δεν είχα την ευκολότερη εγκυμοσύνη, αισθανόμουν πραγματικά άρρωστη και άσχημα κάθε μέρα για 9 μήνες, και 28 ώρες τοκετού δεν ήταν καθόλου διασκεδαστικό, αλλά είναι αλήθεια αυτό που λένε, μόλις δεις το μωρό σου για πρώτη φορά ξεχνάς όλο τον πόνο και την ταλαιπωρία που πέρασες για 9 μήνες. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας», έγραψε η ευτυχισμένη πλέον μανούλα Χριστίνα Αλούπη.

βεβε

Εξίσου συγκινητικό ήταν και το σχόλιό της που συνόδευε την πρώτη φωτογραφία του γιου της που δημοσίευσε στο Instagram:«Καλώς ήρθες στον κόσμο πολύτιμο αγοράκι μου! Νιώθω πως σε περίμενα σε όλη μου τη ζωή... μετά από 28 ώρες είδα το πρόσωπό σου για πρώτη φορά και έκανες τα πάντα να αξίζουν! Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω το πόσο σ 'αγαπάω μικρό μου αγόρι».

4545454545
454545
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved