ΝΕΑ δημητριακά GRANOLA- Τραγανές μπουκιές βρώμης!

Η γευστική εμπειρία που θα ξετρελάνει όλη την οικογένεια!

ΝΕΑ δημητριακά GRANOLA- Τραγανές μπουκιές βρώμης!

Τα αγαπημένα δημητριακά μικρών και μεγάλων NESQUIK, HONEY CHEERIOS και LION, έχουν μία νέα γευστική πρόταση για ακόμη πιο δυνατό πρωινό ξεκίνημα!!

Ψημένη βρώμη ολικής άλεσης ενώνεται με τα δημητριακά της Nestlé στον ΝΕΟ απολαυστικό συνδυασμό GRANOLA! Οι νέες τραγανές μπουκιές βρώμης έρχονται για να ικανοποιήσουν ακόμα και τους πιο... απαιτητικούς ουρανίσκους:

• Στο NESQUIK GRANOLA οι τραγανές σοκολατένιες μπαλίτσες NESQUIK ενώνονται με ολόκληρες νιφάδες βρώμης σε τραγανές μπουκιές που «θρέφουν» τη σκέψη των παιδιών με τον πιο υγιεινό τρόπο!
• Τα αγαπημένα μελένια δαχτυλίδια δημητριακών HONEY CHEERIOS ενώνονται με ψημένη βρώμη στις τραγανές μελένιες μπουκιές HONEY CHEERIOS GRANOLA, που ξετρελαίνουν μικρούς και μεγάλους
• Τέλος, το LION GRANOLA με τις ενισχυμένες του «μπουκιές», αποτελεί έναν μοναδικό συνδυασμό σοκολάτας-καραμέλας που... τα «σπάει»!

Τα δημητριακά GRANOLA της Nestlé είναι η νέα πρόταση για το πρωινό που θα αγαπήσει όλη η οικογένεια: διατροφικά ισορροπημένα, με περίπου 30% λιγότερα λιπαρά από την κατηγορία τους, με όλα τα οφέλη της βρώμης ολικής άλεσης και εμπλουτισμένα με ασβέστιο, κάνουν το θρεπτικό πρωινό πιο νόστιμο και τραγανό από ποτέ!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved