Happy Days για μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο AVENUE

Ο Νοέμβριος ξεκινάει δυναμικά με μοναδικές εκπτώσεις στο εμπορικό κέντρο AVENUE!

Happy Days για μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο AVENUE

Από 1η έως 10 Νοεμβρίου θα βρείτε όλα τα αγαπημένα σας brands, σε απίστευτες τιμές. Κάντε τις αγορές σας για όλη την οικογένεια και απολαύστε τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο εμπορικό κέντρο. Και επειδή την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ξεκινά και πάλι το Χειμερινό Φεστιβάλ Βιβλίου, γιορτάζουμε την έναρξη του με ένα τριήμερο αφιερωμένο στο παιδικό βιβλίο.

stroympoyloTerataki

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στις 6.00μμ υποδεχόμαστε «Το στρουμπουλό τερατάκι» της Κατερίνας Μαρκαδάκη σε μια θεατρική διασκευή με ζωντανή μουσική, από την ΠΑΙΔΙΚΗ ΘΕΑΜΑΤΩΝ και με την παρουσία της συγγραφέως. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει το ενημερωτικό σεμινάριο για τον «Παιδικό Διαβήτη και πώς μαθαίνουμε να ζούμε με αυτόν» που πραγματοποιείται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οι γονείς ρωτούν οι ειδικοί απαντούν».

Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στις 12.00 θα παρουσιαστεί η νέα σειρά βιβλίων ΜΥΘΙΚΟΙ ΗΡΩΕΣ από τους συγγραφείς που θα αποκαλύψουν τα μυστικά της εικονογράφησης και θα αφηγηθούν την ελληνική μυθολογία σε στιχάκια.

Clipboard02

Και την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στις 12.00 υποδεχόμαστε το βιβλίο «Δεν πάω σχολείο» και τη συγγραφέα του, που θα μας διηγηθεί μια τρυφερή ιστορία που θα βοηθήσει τα παιδάκια να προσαρμοστούν εύκολα στο σχολικό περιβάλλον.

Clipboard04

Μοναδικές στιγμές shopping και διασκέδασης για όλη την οικογένεια στο πιο φιλικό Εμπορικό Κέντρο!

Για να δείτε τα πάντα για το AVENUE, επισκεφθείτε το site www.avenuemall.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved