Η Μαλού τραγουδά για την «Έλενα του Άβαλορ», τη νέα πριγκίπισσα της Disney!

Δυναμική, όμορφη, ανεξάρτητη, σίγουρη για τον εαυτό της και αποφασισμένη να πραγματοποιήσει όλα όσα ονειρεύεται. Αυτή είναι η «Έλενα του Άβαλορ», η πρωταγωνίστρια της νέας σειράς της Disney, όπως την περιέγραψε μιλώντας στο Mothersblog.gr η αγαπημένη τραγουδίστρια Μαλού.

Η Μαλού τραγουδά για την «Έλενα του Άβαλορ», τη νέα πριγκίπισσα της Disney!

Η Μαλού ερμηνεύει το τραγούδι των τίτλων της σειράς,πουαναμένεται να συναρπάσει μικρούς και μεγάλους!

{youtube}HdQCwcyrF2k&feature{/youtube}

Εμείς βρήκαμε τη Μαλού και μιλήσαμε για τη νέα αυτή δουλειά και εκείνη μοιράστηκε μαζί μας τον ενθουσιασμό της για την συνεργασία, αποκαλύπτοντας παράλληλα τα επόμενα σχέδια αλλά και τα όνειρά της για το μέλλον.


«Βασιλικό» ντεμπούτου στις 29 Οκτωβρίου
Η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ θα κάνει το βασιλικό της ντεμπούτο το Σάββατο 29 Οκτωβρίου και η σειρά θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο στο Disney Channel!
Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Πρώτη Ημέρα Εξουσίας, που θα προβληθεί το Σάββατο, η Έλενα στέφεται πριγκίπισσα και σώζει την αδελφή της, Ίζαμπελ, από τα μικρά ξωτικά πλάσματα, Νόμπλινς.


«Οι πριγκίπισσες της DISNEY είναι σίγουρες για τον εαυτό τους και τις ικανότητές τους»
Η Μαλού μιλώντας στο Mothersblog.gr για την«Έλενα του Άβαλορ», έκανε λόγο για μια γενναία πριγκίπισσα. Παράλληλα, όμως, έστειλε και ένα δυνατό μήνυμα για τα σημερινά κορίτσια που«δεν περιμένουν… τον πρίγκιπα για να τις σώσει» αλλά «είναι σίγουρες για τον εαυτό τους».
«Η Έλενα, ύστερα από πολλές δυσκολίες, απελευθερώνεται και καταφέρνει να σώσει το βασίλειό της από την πεινασμένη για εξουσία μάγισσα», είπε η Μαλού αναφερόμενη στο μήνυμα που περνάει η πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων. Tόνισε ότι «η πριγκίπισσα Έλενα είναι μια δυναμική και ανεξάρτητη κοπέλα, σίγουρη για τον εαυτό της και για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό μήνυμα της σειράς. Να πιστεύουμε στον εαυτό μας μας και τις δυνάμεις μας και μην σταματάμε να κυνηγάμε τα όνειρά μας». Προσέθεσε ότι«οι πριγκίπισσες της Disney είναι κοπέλες που αποτελούν πηγή έμπνευσης για τα κορίτσια, καθώς τα προτρέπουν να κυνηγήσουν τους στόχους τους».

malou5

Συγκεκριμένα, όταν τη ρωτήσαμε πώς αισθάνεται που είναι η «φωνή» των τίτλων της νέας σειράς, εκείνη είπε:

«Νιώθω πολύ μεγάλο ενθουσιασμό για τη συνεργασία. Και εγώ όπως και όλα τα κορίτσια έχουμε μεγαλώσει με τους χαρακτήρες της Disney και έχουμε σιγοτραγουδήσει τα τραγούδια από τις ταινίες και τις σειρές. Τώρα, μου δίνεται η ευκαιρία να τραγουδήσω τα τραγούδια της νέας σειράς».


Η Μαλού εξέφρασε ακόμη την πεποίθησή της ότι «Η Έλενα του Άβαλορ» θα αγαπηθεί πολύ από το κοινό, αποκαλύπτοντας ότι τα τραγούδια στα επεισόδια της σειράς είναι εμπνευσμένα από την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας. «Καθώς οι ιστορίες ενσωματώνουν επιρροές από την κουλτούρα της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας, τα τραγούδια είναι εμπνευσμένα από αυτό το στιλ, π.χ. Latin Pop, Salsa, Banda και την Chilean Hip Hop, όπως και το τραγούδι των τίτλων», είπε.

malou3

«Πλέον τα κορίτσια διεκδικούν, βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν»
Και όταν ρωτήσαμε τη Μαλού την άποψή της σχετικά με το αν η σύγχρονη εποχή θέλει τα κορίτσια πιο δυναμικά από ότι στο παρελθόν, εκείνη απάντησε πως «τα κορίτσια είναι πάντα δυναμικά, γεμάτα ενέργεια και ενθουσιασμό» σημειώνοντας ότι εκείνο που διακρίνει η ίδια είναι πως πλέον «τα κορίτσια διεκδικούν αυτό που επιθυμούν, βάζουν στόχους και τους πετυχαίνουν». Ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «γι’ αυτό είναι σημαντικό να τα ενθαρρύνουμε και να στηρίζουμε κάθε τους προσπάθεια».


Πιστεύει η Μαλού στα όνειρα;
Όσον αφορά τα όνειρα, αποκάλυψε πως χωρίς αυτά, θα είχε βυθιστεί στη ρουτίνα και στην απαισιοδοξία. «Η πίστη μου στο όνειρό μου είναι αυτή που με κρατά δημιουργική και δραστήρια. Χωρίς τα όνειρα θα είχα βυθιστεί στη ρουτίνα, στην απαισιοδοξία και η μέρα μου θα ήταν άχρωμη. Πιστεύω, λοιπόν, στα όνειρα μου και πάνω απ’ όλα πιστεύω στην κινητήριο δύναμή τους», είπε η τραγουδίστρια.

malou1

«Όταν ήμουν μικρή ονειρευόμουν να…»
Ποιο ήταν όμως το μεγάλο όνειρο της Μαλού όταν ήταν μικρή; Εμείς τη ρωτήσαμε και εκείνη μας μίλησε για τα παιδικά της όνειρα.
«Από μικρή με στενοχωρούσε η αδικία, η κοινωνική αδικία, η φτώχια και είχα ιδιαίτερη ευαισθησία με τα άτομα με ασθένειες ή αναπηρίες – σε πολλές χώρες δεν τους παρέχεται η θεραπεία και η φροντίδα που έχουν ανάγκη», είπε και συνέχισε: «Παιδικό αφελές όνειρό μου είναι κάποια στιγμή να μπορώ να τους προσφέρω ώστε να κάνω τη ζωή τους καλύτερη. Δύσκολο, αλλά στα όνειρά μου, επιμένει αυτός ο ιδανικά φτιαγμένος κόσμος».


Τα πρώτα βήματα στο τραγούδι
Πάντως, όταν τη ρωτήσαμε αν έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή της από την ημέρα που ξεκίνησε να ασχολείται με το τραγούδι μέχρι σήμερα, η Μαλού είπε ότι υπήρξαν πολλές αλλαγές, αλλά το σημαντικό για εκείνη ήταν ότι πάντα πίστευε στον εαυτό της.
«Ήμουν παιδί όταν ξεκίνησα, κάτω από τις φτερούγες της οικογένειας, με περισσότερη ντροπή, δισταγμό και απειρία. Έφυγα από τη πόλη μου, ήρθα στην Αθήνα, όσο περνούσε ο καιρός τόσο πιο πολύ ψαχνόμουν και όλο και πιο πολύ πίστευα στον εαυτό μου, μάθαινα πράγματα και στήριζα πιο σταθερά τα πόδια μου σε αυτόν τον – αρχικά άγνωστο – κόσμο της μουσικής βιομηχανίας», ανέφερε και συνέχισε: «Ήμουν τυχερή γιατί γρήγορα βρήκα τη δισκογραφική μου οικογένεια στην Cobalt Music. Χρόνο με το χρόνο όλο και περισσότερος κόσμος γνώριζε τη δουλειά μου, ήρθε η στιγμή που άκουσα τα τραγούδια μου στο ραδιόφωνο και τώρα πια στα live το κοινό τραγουδά μαζί μου. Αυτή είναι η πιο μεγάλη αλλαγή από το ξεκίνημα μου μέχρι τώρα: Ότι δεν αισθάνομαι πια μόνη, αλλά έχω τόσους μαζί μου».

malou2

«Όλα είναι δυνατά αν έχεις πίστη στα όνειρά σου»
Και φέρνοντας ως παράδειγμα τη δική της ιστορία στο τραγούδι, η Μαλού έστειλε το δικό της μήνυμα στα παιδιά που ονειρεύονται να «μπουν» στον χώρο.
«Θεωρείτε ότι υπάρχουν προοπτικές για τα νέα παιδιά στην Ελλάδα στον συγκεκριμένο τομέα;», τη ρωτήσαμε και εκείνη μας απάντησε: «Βεβαίως και υπάρχει! Όσο υπάρχει η πίστη σε αυτό που με όλη σου την ψυχή έχεις ονειρευτεί, όλα είναι δυνατά! Για παράδειγμα η δική μου ιστορία στο χώρο αυτό, είναι σχετικά μικρή μεν, αλλά συνοδευόμενη από το πείσμα μου και τη λαχτάρα μου κάθε χρόνο που περνά να γίνεται όλο και πιο μεγάλη».


Τέλος, όσον αφορά στα μελλοντικά της σχέδια η Μαλού είπε ότι στα μέσα Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο Acro στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη μαζί με τη Demy, ενώ παράλληλα συνεχίζει τις επισκέψεις με την μπάντα της σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου. Η Μαλού βρίσκεται, όμως και στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου τραγουδιού της που θα κυκλοφορήσει σύντομα από την Cobalt Music και το οποίο, όπως η ίδια μας είπε, ελπίζει να αγαπηθεί όπως το «Τους Είπες Πως», το «Δες Με» και το «Μια Φορά Στο Τόσο».

malou4

Η ιστορία της«Έλενας του Άβαλορ»
Η σειρά εξιστορεί την ζωή της Έλενας, μιας γενναίας και περιπετειώδους έφηβης όπου ύστερα από πολλές δυσκολίες, απελευθερώνεται και καταφέρνει να σώσει το βασίλειό της από την κακιά και πεινασμένη για εξουσία μάγισσα.
Με τη σειρά της, ως διάδοχος του θρόνου, πρέπει να μάθει να διοικεί το βασίλειό της ως πριγκίπισσα, έως ότου μεγαλώσει αρκετά για να γίνει βασίλισσα.

Στο ρόλο της πρέπει να είναι προετοιμασμένη να αντέχει τις δυσκολίες, αλλά και να συμπονά το λαό της. Η Έλενα του Άβαλορ είναι ευαίσθητη αλλά και δυναμική, γλυκιά, δίκαιη και πάνω απ’ όλα μία σωστή αρχηγός - όπως όλοι οι σπουδαίοι ηγέτες.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved