Γέννησε πριν λίγες ώρες και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της

Ένα υγιέστατο αγοράκι έφερε στον κόσμο η ηθοποιός πριν μερικές ώρες.

Γέννησε πριν λίγες ώρες και δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του γιου της

Έχοντας προηγηθεί μία αποβολή και διάφορα προβλήματα στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, τελικά όλα πήγαν καλά. Η κόρη της Susan Sarandon, επέλεξε να γεννήσει στο σπίτι της, παρουσία όλων των μελών της οικογένειας, ακόμα και της 2χρονης κόρης της Marlowe Mae.

rere

«Είναι τόσο μεγάλη η ευγνωμοσύνη και η χαρά όπου ο Kyle, η Marlowe και εγώ ανακοινώνουμε την άφιξη του γλυκού μας αγοριού. Η οικογένειά μας ολοκληρώθηκε. Σας ευχαριστούμε πολύ για την αγάπη σας και την υποστήριξή σας», ανέφερε το ζευγάρι σε ανακοίνωσή του.

eva amurri martino kyle today 161020 02 8bd3cb5d08b95d41b8fdbb09130621c4.today inline large

Η Eva Amurri που είναι παντρεμένη με τον Kyle Martino, ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του γιου της που πήρε το όνομα Major James. «Major James, One Day Old Working on his birth story! Stay tuned... », έγραψε η ευτυχισμένη μητέρα. Ο μικρός είναι πανέμορφος και μάλιστα η μαμά του τον απαθανάτισε τη στιγμή που είχε τα μάτια του ανοιχτά.

df

Ένας από τους λόγους που αποφάσισε να γεννήσει στο σπίτι, όπως εξήγησε η ίδια, ήταν γιατί μετά και την αποβολή, ήθελε να έχει μία δυνατή εμπειρία και επίσης να αποδείξει στον εαυτό της ότι το σώμα της όπως και η καρδιά της έχουν ακόμα πολλά αποθέματα δύναμης.

tdy jenna sarandon 160321.today inline vid featured desktop
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved