Απόψε θα κοιμηθούμε με σύμμαχο το Johnson’s Bedtime!

Πριν λίγες μέρες είχα τη χαρά να παρουσιάσω τη νέα καμπάνια «Tonight We Sleep» 3ων βημάτων, που βελτιώνει τον ύπνο των μωρών! Μάλιστα αυτή η μέθοδος είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βοηθάει τα μωρά να κοιμούνται καλύτερα και πιο γρήγορα σε μια μόλις εβδομάδα!

Απόψε θα κοιμηθούμε με σύμμαχο το Johnson’s Bedtime!

Μπορεί να είμαι ήδη μαμά και να γνωρίζω πόσο σημαντική είναι η ρουτίνα στην προετοιμασία του μωρού ώστε να εκπαιδευτεί στον βραδινό ύπνο, όμως δεν γνώριζα τις ευεργετικές ιδιότητες του Johnson’s Bedtime και τη μέθοδο των βημάτων η οποία στηρίζεται σε αποτελέσματα επιστημονικών ερευνών του Johnson’s.

PHOTO7 3

Εδώ και τρεις μήνες που έγινα μαμά για δεύτερη φορά, βιώνω την ευτυχία της μητρότητας ξανά από την αρχή. Μία αρχή που συχνά είναι και δύσκολη αφού τα περισσότερα μωράκια δυσκολεύονται να κοιμηθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της νύχτας με αποτέλεσμα να ξυπνούν οι μαμάδες τους για να τα νανουρίσουν.

PHOTO1 3

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι οι νέες μανούλες πολύ συχνά μου στέλνουν emails στο Mothersblog.gr για να μου εξιστορήσουν τις δικές τους βραδινές περιπέτειες με τα μωράκια τους!

Στόχος της νέας καμπάνιας, είναι να αποκαλύψει τα μυστικά του καλού βραδινού ύπνου τόσο για το μωρό όσο και για τη μητέρα!

PHOTO5 3

Οι μητέρες ακολουθώντας τα 3 βήματα της μεθόδου, που περιλαμβάνει ζεστό μπανάκι, απαλό μασάζ και χρόνο χαλάρωσης και χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα προϊόντα της σειράς Johnson’s Bedtime, βοηθούν το μωρό τους να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί πιο εύκολα.

Τα προϊόντα της σειράς, Johnson’s Bedtime baby bath, Johnson’s Bedtime baby shampoo, Johnson’s Bedtime baby lotion και Johnson’s Bedtime baby oil είναι εμπλουτισμένα με τo μοναδικό μίγμα αρωμάτων Natural Calm το οποίο προετοιμάζει το μωρό να κοιμηθεί καλύτερα και ανταποκρίνεται στην αφοσίωσή μας για προστασία, που συνδυάζει την ασφάλεια, την απαλότητα και την αποτελεσματικότητα».

PHOTO2 3

H μέθοδος έχει προκύψει από έρευνα στην οποία συμμετείχαν περισσότερες από 400 μητέρες και τα μωρά τους. Μόλις μετά από 1 εβδομάδα εφαρμογής της μεθόδου, τα μωρά θα ξυπνούν 49% λιγότερο συχνά και θα κοιμούνται 37% γρηγορότερα. Οι μητέρες κοιμούνται επίσης καλύτερα και περισσότερο, ενώ παράλληλα έχουν λιγότερη ένταση, είναι λιγότερο κουρασμένες και έχουν περισσότερη ενέργεια για να φροντίσουν τα μωρά τους.

PHOTO6 3

Πρόσφατα, σε συνέχεια των αποτελεσμάτων παγκόσμιας έρευνας που διεξήγαγε το Johnson’s σχετικά με την επίδραση του ήχου και της μουσικής στην ρουτίνα του ύπνου ενός μωρού, διαπιστώθηκε ότι οι ήχοι ηρεμούν το μωρό και το ενθαρρύνουν να κοιμηθεί. Το 80% των βρεφών που εκτίθεντο σε ήχο κοιμόντουσαν καλύτερα σε σύγκριση με το 25% εκείνων που δεν εκτίθεντο. Στοιχεία επίσης δείχνουν, ότι η μουσική μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο στην κοινωνική ανάπτυξη του μωρού.

Στο πλαίσιο της καμπάνιας “Tonight We Sleep”, το Johnson’s αξιοποίησε την επιστήμη του ήχου και δημιούργησε νανουρίσματα για το τελευταίο βήμα της μεθόδου ύπνου 3ων βημάτων.

Γιατί το μωρό σας αξίζει να κοιμάται καλύτερα, όπως και εσείς!

Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved