Justin Timberlake: Στον γιο του Silas οφείλει την επιτυχία του «Can't Stop the Feeling».

Ο Justin Timberlake, επευφημεί την πατρότητα και τον 18 μηνών γιο του, για τη μεγάλη επιτυχία του hit του «Can't Stop the Feeling».

Justin Timberlake: Στον γιο του Silas οφείλει την επιτυχία του «Can't Stop the Feeling».

{youtube}ru0K8uYEZWw{/youtube}

«Η πατρότητα αλλάζει τα πάντα. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα έγραφα ένα τραγούδι σαν το «Can't Stop the Feeling», είπε στην εκπομπή Today's με τον Willie Geist, το πρωί της Τρίτης και συνέχισε, «Δεν γνωρίζω αν ήταν κάτι που εμπνεύστηκα απλά για να ακούσει κατευθείαν ο γιος μου, καθώς δεν έχει ακούσει τραγούδια μου, τουλάχιστον όχι ακόμη!».

 13562139 598402403660461 1237916047 n

Ο 35χρονος τραγουδιστής και η σύζυγός του, Jessica Biel, υποδέχτηκαν τον Silas τον Απρίλιο του 2015. Και ενώ είναι αγαπητός για τη μουσική του και τα τραγούδια του και γνωρίζει τα πάντα για τη μουσική η πατρότητα είναι κάτι καινούριο για αυτόν. «Κάθε μέρα είναι και μια διαφορετική μέρα. Ξυπνάς απλά κάθε πρωί, κοιτάζεις τον καθρέφτη και λες "Δεν έχω ιδέα τι κάνω"», είπε χαμογελώντας, προσθέτοντας ότι εκτιμά τον γιο του και την 34χρονη σύζυγό του.

 jsutin timberlake 600x450

Ο τραγουδιστής είναι απασχολημένος το τελευταίο διάστημα, με τη βιντεοσκόπηση ενός νέου μουσικού ντοκιμαντέρ με τον τίτλο «Justin Timberlake + the Tennessee Kids», με τη νέα animation ταινία, που χαρίζει τη φωνή του στον πρωταγωνιστικό ρόλο και το νέο του άλμπουμ με τίτλο «Τhe 20/20 Experience – Part 2 of 2».

Ο κυριότερος ρόλος του όμως όπως τονίζει και ο ίδιος είναι ο σύζυγος και ο πατέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved