Ο Κρις Σινγκλετον αποδέχτηκε την πρόκληση της MICROSOFT ΕΛΛΑΣ!

O Κρις Σίνγκλετον, τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, μαζί με τον συμπαίκτη του,Τζέιμς Γκιστ, πέρασαν ένα απόγευμα στα γραφεία της εταιρείας παίζοντας το video game ΝΒΑ 2Κ17.

Ο Κρις Σινγκλετον αποδέχτηκε την πρόκληση της MICROSOFT ΕΛΛΑΣ!

Αφορμή για αυτή τη συνάντηση στάθηκε ένα tweet του Σίνγκελτον, ο οποίος ζητούσε τη γνώμη του κοινού για το εάν θα έπρεπε να αγοράσει τοXbox One S ή να περιμένει μέχρι να κυκλοφορήσει στην αγορά η πολυαναμενόμενη κονσόλα, Xbox Project Scorpio.H ομάδα του Xbox, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της Microsoft Ελλάς στοTwitter, έσπευσε να απαντήσει στο δημοφιλή παίκτη, καλώντας τον σε μια μοναδική αναμέτρηση παιχνιδιού στην ολοκαίνουργια κονσόλα Xbox One S.

Η συνέχεια γράφτηκε στα γραφεία της Microsoft Ελλάς, όπου οι παίκτες της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, Κρις Σίνγκελτον και Τζέιμς Γκιστ δοκίμασαν τις επιδόσεις τους σε ένα μοναδικό τουρνουά ΝΒΑ 2Κ17, στο νέο Xbox One S. Προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ήταν αθλητικοί δημοσιογράφοι, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους παίκτες από κοντά αλλά και να αναμετρηθούν μαζί τους σε ένα επικό τουρνουά, διεκδικώντας μια κονσόλα Xbox One S!

Διαβάστε περισσότερα στο leoforos.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved