Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανάγκασε τον άνδρα της να κάνει βαζεκτομή! Δεν θέλει άλλα παιδιά

Απίστευτο και όμως αληθινό. Μετά από δύο εγκυμοσύνες και δύο παιδιά η πασίγνωστη τραγουδίστρια, ανάγκασε τον άνδρα της να κάνει βαζεκτομή μετά τη γέννηση του γιου της, τον περασμένο Απρίλιο.

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανάγκασε τον άνδρα της να κάνει βαζεκτομή! Δεν θέλει άλλα παιδιά

«Μετά τη γέννηση του γιου μου, σκέφτηκα ότι δεν θέλω να μείνω έγκυος ξανά!», είπε σε συνέντευξή της στην εκπομπή της Jenny McCarthy που ήταν καλεσμένη, την Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου.

kelly clarkson 398d41aa 9dba 461d b67e 199589b14afe

«Αν συμβεί ξανά, θα είναι ένα θαύμα του Θεού», εξομολογήθηκε η Kelly Clarkson αποκαλύπτοντας ότι είχε δύο τρομερά δύσκολες εγκυμοσύνες. «Είναι τρομερό. Τίποτε δεν είναι όμορφο και τίποτε δεν είναι μαγικό.Πραγματικά καθημερινά θα θυμίζω στα παιδιά μου σε όλη τους τη ζωή τι πέρασα για να τα γεννήσω!».

Επίσης, ανέφερε ότι ήταν καθημερινά άρρωστη και στις δυο εγκυμοσύνες της. «Ήταν σαν να ήμουν σε νοσηλεία και στις δυο μου εγκυμοσύνες. Και έπειτα σκέφτηκα, ότι ήθελα ακόμη ένα μικρό αδερφάκι για τη River. Δεν ήθελα ένα παιδί για εμένα αλλά για να έχει ένα αδερφάκι η River, περίπου στην ίδια ηλικία για να έχει παρέα. Και τότε είπα, "εντάξει, ας το κάνουμε ξανά" Αλλά η εγκυμοσύνη του Remi ήταν πολύ πιο δύσκολη από της River.

Η κόρη της Clarkson είναι 2 ετών και ο γιος της μόλις 5 μηνών. Από τα λεγόμενά της φαίνεται ότι δεν πρόκειται να μεγαλώσει άλλο η οικογένειά της. Εκτός και αν γίνει κάποιο "Θαύμα" όπως λέει και η ίδια!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved