Αυτό και αν είναι έκπληξη! Πασίγνωστη ηθοποιός έγκυος στο 5ο της παιδί μετά τα σενάρια χωρισμού

Στον 7ο ουρανό η πασίγνωστη ηθοποιός μιας και η οικογένειά της πρόκειται να αποκτήσει το 7ο μέλος της. Το 5ο της παιδί είναι καθ οδόν και τα υπόλοιπα τέσσερα ανυπομονούν να γνωρίσουν το νεότερο αδερφάκι τους.

Αυτό και αν είναι έκπληξη! Πασίγνωστη ηθοποιός έγκυος στο 5ο της παιδί μετά τα σενάρια χωρισμού

«Ήταν μεγάλη έκπληξη!», είπε αποκλειστικά η ηθοποιός στο αμερικανικό περιοδικό People, που φωτογραφήθηκε μαζί με την οικογένειά της, δείχνοντας για πρώτη φορά τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. «Πάντα θέλαμε μεγάλη οικογένεια και πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένη!».

tori spelling 600x800

Το ζευγάρι, έχει ακόμη τέσσερα παιδιά. Τον Liam, 9 ετών, τη Stella, 8 ετών, τη Hattie, 5 ετών και τον Finn, 4 ετών. Ο σύζυγός της 43χρονης σταρ Dean, έχει ακόμη έναν 18χρονο γιο, από τον προηγούμενο γάμο του.

Η Tori Spelling, μεταξύ άλλων είπε: «Ο Dean μου έλεγε συνέχεια "Μα μόλις έβγαλε την πάνα ο Finn, νόμιζα πως δεν θα το ξαναζήσουμε αυτό"», και συνέχισε γελώντας στον δημοσιογράφο, «Για πρώτη φορά φέτος όλα τα παιδιά πάνε σχολείο. Οπότε είναι σαν να αρχίζουμε ξανά από την αρχή!».

tori spelling 4 cbb

Το ζευγάρι αν και πολλά δημοσιεύματα το ήθελαν να έχει προβλήματα στο γάμο και τη σχέση του, φέτος γιόρτασαν τα 10 χρόνια μαζί και τι πιο όμορφο από το 5ο τους παιδί, που όπως λένε ήταν γραφτό να έρθει.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved