Βαϊάνα (Vaiana): Η νέα σούπερ ταινία της Disney είναι γεγονός-Δείτε σε πρώτη προβολή το trailer στο Mothersblog.gr

Το Mothersblog, σας παρουσιάζει αποκλειστικά το τρέιλερ της νέας ταινίας από την Disney, Βαϊάνα (Vaiana), που θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Feelgood.

Βαϊάνα (Vaiana): Η νέα σούπερ ταινία της Disney είναι γεγονός-Δείτε σε πρώτη προβολή το trailer στο Mothersblog.gr
VAIANA

Ο Μιχάλης Κουινέλης των Stavento και η Μαρίνα Σάττι, κρύβονται πίσω από τις φωνές των κεντρικών χαρακτήρων, του ημίθεου Μάουι και της ριψοκίνδυνης έφηβης Βαϊάνα!

{youtube}3JYCnUJ7uiE{/youtube}

Λίγα λόγια για την ταινία που αναμένεται να ξετρελάνει τα παιδιά.

Τρεις χιλιάδες χρόνια πριν, οι μεγαλύτεροι ναυτικοί του κόσμου διέσχιζαν τον απέραντο Ειρηνικό, εξερευνώντας τα πολλά νησιά της Ωκεανίας. Αλλά κάπου εκεί, και για μια χιλιετία, τα ταξίδια σταμάτησαν -και κανείς δεν γνωρίζει το γιατί.

Από τα στούντιο της Walt Disney Animation έρχεται η "Βαϊάνα", μια εντυπωσιακή ταινία animation για μια ριψοκίνδυνη έφηβη που σαλπάρει σε μια τολμηρή αποστολή για να σώσει το λαό της. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, η Βαϊάνα θα συναντήσει τον κάποτε ισχυρό ημίθεο Μάουι, που θα την καθοδηγήσει στο να γίνει μια εξαιρετική εξερευνήτρια.

MOANA

Μαζί θα ταξιδέψουν στα ανοιχτά συναντώντας γιγάντια τέρατα και αντίξοες συνθήκες, και στην πορεία η Βαϊάνα θα εκπληρώσει το όραμα των προγόνων της, ανακαλύπτοντας παράλληλα και αυτό που πάντα αναζητούσε: την πραγματική της ταυτότητα.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved