Η Rolco και τα planet έδωσαν και φέτος ένα ηχηρό παρών ελπίδας και σεβασμού κατά τον καρκίνου του μαστού στο 8o Greece Race for the Cure® 2016.

Στηρίζοντας έμπρακτα τον αγώνα του «Άλμα Ζωής», η ομάδα “my planet team” έτρεξε στον αγώνα τους.

Η Rolco και τα planet έδωσαν και φέτος ένα ηχηρό παρών ελπίδας και σεβασμού κατά τον καρκίνου του μαστού στο 8o Greece Race for the Cure® 2016.

Τα απορρυπαντικά planet με υπευθυνότητα προς το κοινωνικό σύνολο και σεβασμό στο περιβάλλον και τον Άνθρωπο, στηρίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τον «Αγώνα Δρόμου & Περιπάτου» Greece Race for the Cure® 2016, συμβάλλοντας ενεργά στην προσπάθεια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την πρόληψη και την καταπολέμηση του καρκίνου του μαστού.

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή όσων έτρεξαν με την ομάδα “ my planet team” στις διαδρομές των 2χλμ. και 5 χλμ για να ενισχύσουν τους σκοπούς του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Άλμα Ζωής, μεταφέροντας μήνυμα ελπίδας και σεβασμού. Μεταξύ αυτών, η ραδιοφωνική παραγωγός Μαίρη Ρετσίνα και η γνωστή ηθοποιός Φαίη Ξυλά, με τον άντρα της και τον γιό της συμμετείχαν στη διαδρομή των 2χλμ. στηρίζοντας το σκοπό αυτό.

Επιπλέον, την ημέρα του αγώνα, στο Ζάππειο, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του περιπτέρου planet, η ομάδα “my planet team” είχε την ευκαιρία να αφήσει το δικό της μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας ενάντια στον καρκίνο του μαστού γράφοντας μια ευχή για όλες τις γυναίκες που έχουν έρθει αντιμέτωπες με τη νόσο. Μετά το τέλος του αγώνα, η ομάδα του planet συμμετείχε σε μια αναμνηστική φωτογράφιση ανανεώνοντας το ραντεβού της για το επόμενο «Race for the Cure»

http://www.myplanet.com.gr/
https://www.facebook.com/myplanetgr

ROLCO ΒΙΑΝΙΛ ΑΕ Αγίας Άννης 111, Άγιος Ιωάννης Ρέντης, 18233 Αττική Τηλ: 210 34.93.000 info@rolco.gr, www.rolco.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved