Γιορτάζουμε την παραγωγή 10.000.000 καρεκλών Tripp Trapp® από το 1972

Η Stokke® με περηφάνια ανακοινώνει ένα γεγονός σταθμό για τη χαρακτηριστική μας καρέκλα Tripp Trapp®: την παραγωγή της δέκατης εκατομμυριοστής καρέκλας Tripp Trapp®. Για να γιορτάσουμε, παρουσιάζουμε μια Επετειακή Συλλογή Σε Περιορισμένη Έκδοση σε ματ ξύλο από Δρυ, με εκλεπτυσμένες λεπτομέρειες υλικών.

Γιορτάζουμε την παραγωγή 10.000.000 καρεκλών Tripp Trapp® από το 1972

Σχεδιασμένη στη Νορβηγία το 1972, η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί έφερε επανάσταση στα παιδικά καθίσματα. Πραγματικό σύμβολο, η Tripp Trapp® είναι τόσο επίκαιρη σήμερα όσο ήταν και πριν από σαράντα χρόνια.

Τι συμβαίνει με την Tripp Trapp®;
Η Tripp Trapp® είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα σκανδιναβικά σχέδια. Από τότε που τη δημιούργησε ο διάσημος Νορβηγός σχεδιαστής Peter Opsvik το 1972, εκατομμύρια παιδιά απόλαυσαν σ’ αυτήν το φαγητό τους, έπαιξαν και μεγάλωσαν μαζί της. Ως ενήλικες, τους πιάνει τέτοια νοσταλγία για τις καρέκλες τους που τις δίνουν με τη σειρά τους στα δικά τους παιδιά, αφού η καρέκλα είναι τόσο ανθεκτική και ποιοτική που μπορούν να τη χρησιμοποιούν γενιές ολόκληρες.

Η θρυλική καρέκλα σημειώνει μόνιμα ρεκόρ πωλήσεων και πλέον πωλείται σε περισσότερες από 80 χώρες. Βρίσκεται επίσης σε concept stores από τη Νέα Υόρκη μέχρι τη Σεούλ. Με τον καθαρό, διαχρονικό σκανδιναβικό της σχεδιασμό, η καρέκλα Tripp Trapp® εμφανίζεται τακτικά στα διεθνή μίντια. Η καινοτόμα εμφάνιση και λειτουργία της εξασφαλίζουν στην καρέκλα σημαντική θέση σε εκθέσεις διακόσμησης σε μουσεία όπως το MoMa της Νέας Υόρκης.

STOKKE1

Η ιστορία του design πίσω από την υπογραφή της καρέκλας Stokke™ Tripp Trapp®.
Το 1972, όταν ο Tor, ο γιος του Peter Opsvik, ήταν δύο ετών, ο Opsvik ανακάλυψε ότι είχε μεγαλώσει και δεν χωρούσε στο καθισματάκι φαγητού, αλλά δεν υπήρχε και άλλη καρέκλα όπου θα μπορούσε να καθίσει το παιδί άνετα στο ύψος του τραπεζιού μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Από αυτή την παρατήρηση, ο Opsvik έφερε επανάσταση στον τρόπο που βλέπουμε τα καθίσματα φαγητού, δημιουργώντας μια λύση που δίνει όντως στα παιδιά όλων των ηλικιών ένα άνετο, εργονομικό κάθισμα στο τραπέζι. Η Tripp Trapp® εφευρέθηκε από αγάπη και ανάγκη, δίνοντας στον Tor και στα παιδιά όλου του κόσμου, για γενιές, μια καρέκλα που μεγαλώνει μαζί τους.

Σήμερα, όπως τότε, ο προσαρμοσμένος σχεδιασμός επιτρέπει ελευθερία κινήσεων, με το κάθισμα και το υποπόδιο να ρυθμίζονται τόσο σε βάθος όσο και σε ύψος. Όταν έχουν ρυθμιστεί σωστά, το παιδί σας έχει σωστή στάση σώματος όταν κάθεται, σε κάθε ηλικία. Η κλασική καρέκλα κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας ευρωπαϊκό ξύλο.

Το κλειδί της επιτυχίας είναι το διαχρονικό, ποιοτικό ντιζάιν και το ότι μεγαλώνει μαζί με το παιδί, επιτρέποντάς του να κάθεται στο τραπέζι με την υπόλοιπη οικογένεια, ώστε να συμμετέχει στις συζητήσεις και τις δραστηριότητες. Ο τρόπος που κάθονται τα παιδιά στο τραπέζι και αλληλεπιδρούν με την οικογένειά τους επηρεάζει και την ανάπτυξή τους. Διαβάστε συμβουλές για το πώς να επικοινωνείτε και να αλληλεπιδράτε με το παιδί σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, πώς να το κάνετε να δοκιμάσει νέα φαγητά, να εμπλουτίσετε τη δημιουργικότητά του και να ενισχύσετε τις κινητικές του δεξιότητες στο www.stokke.com/tripptrapp

Η Επετειακή Συλλογή Περιορισμένης Έκδοσης – κυκλοφορεί τον Οκτώβριο 2016
Η ποιοτική δεξιοτεχνία εξαρτάται από την ακρίβεια και τη λεπτομέρεια. Μέσα σε αυτό το πνεύμα, η Stokke® σκέφτηκε πολύ καλά την Επετειακή Συλλογή, ώστε να δημιουργήσει κάτι πραγματικά μοναδικό που να σηματοδοτεί αυτή την ξεχωριστή περίσταση.

Οι σχεδιαστές μας επέλεξαν εξαιρετικής ποιότητας ξύλο από δρυ για την καρέκλα περιορισμένης έκδοσης, με φινίρισμα από ματ βερνίκι για να ενισχύει την ποιότητα και τη δομή του ξύλου.

Αυτά τα δύο νέα χρώματα βερνικιού χρησιμοποιούνται μόνο στη συγκεκριμένη συλλογή. Για να είναι απόλυτα μοναδική η καρέκλα, προσθέσαμε ειδικά μοντέρνα υλικά στις λεπτομέρειες για μεταλλικά τελειώματα σε Χάλυβα ή Ροζ Χρυσό. Κάθε καρέκλα Tripp Trapp® θα έχει τον δικό της αριθμό από το 1 μέχρι το 2.000, καθώς και χαραγμένη την υπογραφή του ίδιου του σχεδιαστή της, Peter Opsvik.

STOKK3

Το μαξιλαράκι της Περιορισμένης Έκδοσης Tripp Trapp® είναι φτιαγμένο από φυσικό, πλυμένο λινό, OEKO-TEX® standard 100, με 4.000 μόνο κομμάτια διαθέσιμα παγκοσμίως. Διαλέξτε ανάμεσα σε δύο κλασικά χρώματα στο ίδιο μαξιλάρι απλώς γυρνώντας το: Natural Beige ή Stone Grey. Το μαξιλάρι προσφέρει εξαιρετική άνεση με επιπλέον γέμισμα και ταιριάζει τόσο στην καρέκλα όσο και το Baby Set.

Η συλλογή:
• Tripp Trapp® White Oak – 2.000 αριθμημένες καρέκλες διαθέσιμες παγκοσμίως με αποκλειστικά χαλύβδινα υλικά.
• Tripp Trapp® Black Oak – 2.000 αριθμημένες καρέκλες διαθέσιμες παγκοσμίως με αποκλειστικά ροζ χρυσά υλικά.
• Tripp Trapp® μαξιλάρι – διπλής όψης / διπλό σχέδιο για πολλαπλές χρήσεις.

Tripp Trapp®
Η καρέκλα που μεγαλώνει μαζί με το παιδί.™ Από τη γέννηση.

Διαβάστε περισσότερα στο www.stokke.com/tripptrapp

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved