Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Όπως κάθε μήνα και αυτό τον Οκτώβριο, τα κανάλια της Disney φέρνουν στη μικρή οθόνη τους αγαπημένους σας ήρωες με μοναδικές σειρές και ταινίες.

Σας προσκαλούμε στον μαγικό κόσμο της Disney μέσα από τα Disney κανάλια!

Η ΕΛΕΝΑ ΤΟΥ ΑΒΑΛΟΡ

Πρεμιέρα Σειράς
Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 08:25

Η πριγκίπισσα Έλενα του Άβαλορ κάνει το βασιλικό της ντεμπούτο στην πολυαναμενόμενη σειρά κινουμένων σχεδίων, Έλενα του Άβαλορ αυτόν τον Οκτώβριο στο Disney Channel. Η πρεμιέρα είναι το Σάββατο 29 και την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 08:25.

Στη μαγεμένη, παραμυθένια γη του Άβαλορ, η σειρά εξιστορεί την ζωή της Έλενας, μιας γενναίας και περιπετειώδους έφηβης που έχει καταφέρει να σώσει το βασίλειό της από την κακιά μάγισσα. Τώρα πρέπει να μάθει να μάθει να διοικεί σαν πριγκίπισσα, έως ότου μεγαλώσει αρκετά για να γίνει βασίλισσα. Το ταξίδι της Έλενας θα την κάνει να καταλάβει ότι ο νέος της ρόλος απαιτεί σύνεση, αντοχή και συμπόνια, ό,τι αρμόζει δηλαδή στους σπουδαίους ηγέτες.

Οι ιστορίες ενσωματώνουν επιρροές από ποικίλες Λατίνες και Ισπανικές κουλτούρες, μέσα από την αρχιτεκτονική, τις παραδόσεις, τα φαγητά και τα κουστούμια. Μαγεία, μυθολογία, έθιμα και μουσική παίζουν σημαντικό ρόλο, με κάθε επεισόδιο να περιέχει τραγούδια που εμπνευσμένα από στιλ της ηπείρου, όπως το Mariachi, την Latin Pop, Salsa, Banda και την Chilean Hip Hop. Το τραγούδι τίτλων ερμηνεύει η αγαπημένη σε όλους Μαλού.

Στο πρώτο επεισόδιο με τίτλο Πρώτη Μέρα Εξουσίας (Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 08:25) η Έλενα στέφεται πριγκίπισσα και σώζει την αδελφή της, Ίζαμπελ , από τα Νόμπλινς, ξωτικά πλάσματα σε δυσανάλογα σχήματα, που εμπνέονται από το μύθο peuchen της Χιλής.

Μη χάσετε την πρεμιέρα της σειράς Έλενα του Άβαλορ το Σάββατο 29 και Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 08:25!

ΧΑΝΚ ΖΙΠΖΕΡ: Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ-ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗΣ
Πρεμιέρα τρίτης σεζόν
Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 15:15

Ο Οκτώβριος καλωσορίζει την επιστροφή μιας από τις πιο δημοφιλείς σειρές μας, το Χανκ Ζίπζερ: Ο πιο Έξυπνος-Χειρότερος Μαθητής. Η τρίτη σεζόν ξεκινά τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 15:15 και συνεχίζει τις καθημερινές την ίδια ώρα για τον υπόλοιπο μήνα.

Η σειρά στηρίζεται στο γνωστό ομότιτλο παιδικό βιβλίο, του συγγραφέα και ηθοποιού Henry Winkler, γνωστός και ως The Fonz από τη σειρά Happy Days, που έτρεξε για 11 σεζόν από το 1974-1984. Αυτή τη περίοδο ο Winkler πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά Royal Pains, και εμφανίζεται στο Χανκ Ζίπζερ ως ο κύριος Ροκ.

Το Χανκ Ζίπζερ εστιάζει στις περιπέτειες του 12χρονου δυσλεκτικού Λονδρέζου, που μαθαίνει να αντιμετωπίζει την κατάστασή του με τη βοήθεια του σχολείου αλλά και των φίλων του Φράνκι και Άσλεϊ. Όμως ο «κακός» Νικ ΜακΚέλτι κάνει τη ζωή του δύσκολη...

Μη χάσετε τις περιπέτειες του Χανκ και της παρέας του στην πρεμιέρα της τρίτης σεζόν στις 24 Οκτωβρίου στις 15:15, συνεχίζοντας τις καθημερινές την ίδια ώρα για τον υπόλοιπο μήνα.

ΓΙΟΡΤΗ ΤΑΙΝΙΩΝ
Ειδική Προβολή
Δευτέρα 3 έως Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00

Την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου θα παρακολουθήσουμε την ειδική προβολή ταινιών στο Disney Channel, ξεκινώντας τη Δευτέρα 3 έως τη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00, καθώς και διπλά επεισόδια των καλύτερων σειρών μας κατά τη διάρκεια της μέρας.

Οι λάτρεις των ταινιών θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πέντε Disney Channel Original Movies: Cloud 9, Η Αόρατη Αδερφή μου, Η καλή μέρα από το μαλλί φαίνεται, H Επόμενη Γενιά και Δύσκολες Αποφάσεις. Επιπλέον υπάρχουν κι άλλες φανταστικές ταινίες για όλο τον Οκτώβριο, τις Παρασκευές στις 17:30, ξεκινώντας με το Οι Aπίθανες Περιπέτειες των Μπέιμπι σίτερ (Παρασκευή 10 Οκτωβρίου στις 17:30) καθώς και Σαββατοκύριακα στις 10:40 και 17:25.

Μη χάσετε την γιορτή ταινιών στο Disney Channel από τη Δευτέρα 3 έως τη Παρασκευή 7 Οκτωβρίου στις 09:00.

ΛΟΛΙΡΟΚ
Πρεμιέρα δεύτερης σεζόν
Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 16:10

Άλλη μία δημοφιλής σειρά επιστρέφει αυτόν το μήνα στο Disney Channel, για δεύτερη σεζόν. Το ΛόλιΡοκ ξεκινά τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 16:10 και συνεχίζει με επιπλέον νέα επεισόδια έως τη Πέμπτη 20 Οκτωβρίου την ίδια ώρα.

Το ΛόλιΡοκ εξιστορεί το ταξίδι της Άιρις, μιας ατίθασης έφηβης με χαρισματική φωνή και με μεγάλη επιθυμία να βοηθά τους άλλους. Όταν η Άιρις θα γίνει μέλος του νεανικού συγκροτήματος ΛόλιΡοκ, η ζωή της θα αλλάξει για πάντα, καθώς ένας καινούργιος κόσμος γεμάτος μουσική, μυστήρια και μαγικές δυνάμεις αποκαλύπτεται. Τις τρεις νέες φίλες συνδέει πλέον η μοίρα, ως μαγικές πριγκίπισσες που πολεμούν την αδικία.

Η δεύτερη σεζόν του ΛόλιΡοκ ξεκινά τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου στις 16:10 και συνεχίζει με νέα επεισόδια έως την Πέμπτη 20 Οκτωβρίου, την ίδια ώρα.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΠΕΜΠΤΗΣ
Πρεμιέρες επεισοδίων
Κάθε Πέμπτη για όλο τον Οκτώβριο από τις 17:25

Οι Πέμπτες είναι μεγάλες μέρες στο Disney Channel μιας και οι πρεμιέρες συνεχίζονται. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας είναι γεμάτο πρεμιέρες από τις 17:25 έως τις 19:05.

Τον Οκτώβριο οι Πέμπτες περιέχουν τις παρακάτω πρεμιέρες Ο Άλεξ κι η Παρέα του, Κορίτσι Γνωρίζει τον Κόσμο, Τα Μαγειρέματα και Απίθανη Χάρλεϋ. Στο επεισόδιο του με τίτλο Κολλημένη στις Ταινίες την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου στις 18:15 η οικογένεια Ντίαζ πάει σινεμά όταν η Σούζι ακυρώνει κατά λάθος το internet. Αλλά η Χάρλεϋ ισχυρίζεται πως έχει τελειώσει τη μεγάλη εργασία που είχε στο μάθημα της φυσικής – στη πραγματικότητα δεν έχει καν ξεκινήσει!

Μη χάσετε τα παλιά αγαπημένα αλλά και τις νέες πρεμιέρες επεισοδίων τις Πέμπτες του Οκτωβρίου, από τις 17:25 στο Disney Channel.

HALLOWEEN
Ειδική προβολή
Δευτέρα 31 Οκτωβρίου

Το Halloween στο Disney Channel θα σε κάνει να ανατριχιάσεις με μια ολόκληρη σειρά από τρομακτικά επεισόδια, συμπεριλαμβανομένης μιας ειδικής μετάδοσης της τρομερής ταινίας Κορίτσι Εναντίον Τεράτων!

Η ταλαντούχα νέα ηθοποιός Olivia Holt (Γεννημένος για το Καράτε, Δεν Το Έκανα Εγώ) ξεκινά στο Disney Channel Original Movie με το Κορίτσι Εναντίον Τεράτων. Η Olivia έχει το ρόλο της Σκάιλαρ, μιας έφηβης που ανακαλύπτει στο Halloween πως είναι πέμπτης γενιάς κυνηγός τεράτων. Όταν κατά λάθος ελευθερώνει μερικά τέρατα από τον θάλαμο που τα συγκρατούσε, αναγκάζεται να τα ξαναπιάσει προτού πάρουν εκδίκηση από τους γονείς της.

Μη χάσετε μια ολόκληρη μέρα αφιερωμένη σε «τρομακτικές» σειρές στο Disney Channel, την ημέρα του Halloween, Δευτέρα 31 Οκτωβρίου.

Η ΣΕΡΙΦΗΣ ΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΔΥΣΗ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Καθημερινές από τις 3 Οκτωβρίου στις 10:25

Άρπαξε το λάσο σου και το καουμπόικο καπέλο γιατί αυτό τον Οκτώβριο στο Disney Junior έχουμε δέκα νέα επεισόδια της Σερίφη Κάλι στην Άγρια Δύση.

Είτε σου αρέσει να απολαμβάνεις το ροντέο είτε να διασκεδάζεις στη γιορτή, συντονίσου αυτό τον Οκτώβριο στο Disney Junior μιας και θα πάμε βόλτα στην Καλή και Φιλική Πόλη για να συνοδέψουμε την σερίφη Κάλι, τον Πεκ και τον Tόμπι σε νέες περιπέτειες. Στο επεισόδιο με τίτλο - «Ο Πεκ εξαπατήθηκε» / «Το αερόστατο του δόκτορα Κουάκ» (3 Οκτωβρίου στις 10:25 CET/SAST και 11:25 EET/KSA) ο κατεργάρης Φινέας Απάτης συλλαμβάνεται αλλά το σκάει, αφήνοντας στη θέση του τον Πεκ. Τότε το αερόστατο του δόκτορα Κουάκ βάζει σε κίνδυνο τον Tόμπι!

Δες τη πρεμιέρα των επεισοδίων της Σερίφη Κάλι στην Άγρια Δύση τις καθημερινές από 3 Οκτωβρίου στις 10:25 και 11:25 EET/KSA

ΠΡΩΪΝΟ ΜΕ ΤΗΝ DISNEY
Ειδική προβολή
Καθημερινές και για όλο τον Οκτώβριο στις 07:30

Έλα μαζί μας στο Disney Junior, στα πρωινά της Disney τις καθημερινές στις 07:30 CET/SAST και 08:30 EET/KSA.

Για να κάνουμε την ετοιμασία του πρωινού και του σχολείου πιο ευχάριστη, το Disney Junior θα μεταδίδει πρωινά επεισόδια αγαπημένων σειρών. Τώρα, οι fans, πριν ξεκινήσουν για το σχολείο θα μπορούν να δουν τις αγαπημένες τους σειρές στο Disney Junior, όπως την Γκόλντι και το Αρκουδάκι, τους Ήρωες με Πιτζάμες, Τζέικ και οι Πειρατές της θάλασσας του Ποτέ, Η μικρή Γιατρός και Mάιλς του Αύριο.
Κλέψτε λίγο χρόνο τις καθημερινές για να δείτε το περάσετε το πρωϊνό με την Disney στις 07:30 και 08:30 EET/KSA.

ΠΡΕΜΙΕΡΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατα Οκτωβρίου από τις 09:30

Τα πρωινά του Σαββάτου μοιάζουν τέλεια αυτό τον μήνα με τις πρεμιέρες να ακολουθούν η μία μετά την άλλη, για δύο από τις αγαπημένες σειρές των τηλεθεατών μας.

Η διασκέδαση ξεκινά με την Γκόλντι και το Αρκουδάκι στις 09:30 CET/SAST και 10:30 EET/KSA. Δες τι κάνουν αυτοί οι ήρωες, με ολοκαίνουργιες περιπέτειες από το Παραμυθένιο Δάσος. Στο επεισόδιο με τίτλο «Ένας γίγαντας ανάμεσά μας» / «Φέρε, Σκίπι, Φέρε» ο γίγαντας κατά λάθος γκρεμίζει τη φασολιά. Μπορεί άραγε ο Νάνος να τον πάει σπίτι; Η Γκόλντι και το Αρκουδάκι βοηθούν τον Σκίπι, το μικρό δράκο, όταν ο Κακός Λύκος τον ξεγελά κάνοντάς τον να κλέψει από τους φίλους του.

Εάν δεν αρκεί τόση διασκέδαση, οι φαν μπορούν να δουν και τη πρεμιέρα επεισοδίων για το Μάιλς του Αύριο (10:00 CET/SAST και 11:00 EET/KSA) όταν ο Μάιλς συνεχίζει να ανακαλύπτει το διάστημα, αυτή τη φορά με τις γαλαξιακές αναβαθμίσεις του.

Δες τις Πρεμιέρες Σαββάτου από τις 09:30 CET/SAST και από τις 10:30 EET/KSA κάθε εβδομάδα.

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ
Ειδική προβολή
Καθημερινές έως τις 28 Οκτωβρίου στις 14:20

Όλοι στο Disney Junior λατρεύουν μια περιπέτεια άρα γιατί να μη μας κάνεις παρέα κάθε απόγευμα;

Εάν θέλεις ένα ταξίδι στο διάστημα ή να αλλάξεις εποχές στο καταφύγιο των Νεραϊδών ή να σαλπάρεις στην Θάλασσα του Ποτέ ,τότε έλα μαζί μας! Είναι έξι ταξίδια τη μέρα με μερικούς περιπετειώδεις φίλους τις Disney Junior, συμπεριλαμβανομένων των: Οι Περιπέτειες των νεραϊδών της Disney, Mάιλς του Αύριο, Σοφία η Πριγκίπισσα, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ, Η Φρουρά των Λιονταριών και η Γκόλντι και το Αρκουδάκι.

Οι Απογευματινές Περιπέτειες λαμβάνουν χώρα τις καθημερινές έως τις 28 Οκτωβρίου στις 14:20 CET/ SAST και 15:20 EET/ KSA.

ΔΙΠΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ
Ειδική προβολή
Καθημερινές τον Οκτώβριο από τις 17:00

Τι είναι καλύτερο από το να βλέπεις ένα επεισόδιο της αγαπημένης σου σειράς; Να βλέπεις δύο! Και αυτό είναι το δώρο μας στους μικρούς τηλεθεατές τις καθημερινές στο Διπλό Απογευματινό Επεισόδιο από τις 5 Σεπτεμβρίου στις 17:00 CET/SAST και 18:00 EET/KSA.

Είτε οι fans θέλουν να κάτσουν μια ώρα στη Χώρα του Ποτέ, στην Ενχάνσια ή στο Παραμυθένιο Δάσος, το Disney Junior είναι το κατάλληλο μέρος. Το απογευματινό μας block περιέχει διπλά επεισόδια του Σοφία η Πριγκίπισσα, ο Μάιλς του Αύριο, η Μικρή Γιατρός, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και η Γκόλντι και το Αρκουδάκι.

Αναζήτησε τα Διπλά Απογευματινά Επεισόδια τις καθημερινές στις 17:00 CET/ SAST και 18:00 EET/ KSA, μαζί με τα Σοφία η Πριγκίπισσα, ο Μάιλς του Αύριο, η Μικρή Γιατρός, Ο Τζέικ και οι Πειρατές της Χώρας του Ποτέ και η Γκόλντι και το Αρκουδάκι.

DISNEY JUNIOR ΠΑΡΤΥ ΜΑΣΚΕ
Ειδική προβολή
Σαββατοκύριακα από τις 10:25

Ήρθε οι ώρα οι τηλεθεατές μας να μασκαρευτούν με τα κουτιά μεταμφίεσης γιατί αυτό το μήνα έχουμε κάθε Σαββατοκύριακο πάρτυ μασκέ!

Εάν θέλεις να ντυθείς Kάιον από την Φρουρά των Λιονταριών για το πάρτυ των Ηρώων, ή Σοφία για το πάρτυ της Πριγκίπισσας, Μάιλς για το πάρτυ των Εξερευνητών ή Ρομέο για το πάρτυ των Κακών, το έχουμε αναλάβει αυτό το μήνα με ολόκληρα Σαββατοκύριακα αφιερωμένα σε κάποιες από τις πιο συναρπαστικές θεματολογίες!

Το Disney Junior Πάρτυ Μασκέ πραγματοποιείται κάθε Σαββατοκύριακο από τις 10:25 CET/SAST και 11:25 EET/KSA. Κάθε εβδομάδα έχει μια διαφορετική θεματολογία, ως ακολούθως: Ήρωες 8 και 9 Οκτωβρίου, Εξερευνητές 15 & 16 Οκτωβρίου, Πριγκίπισσα 22 και 23 Οκτωβρίου και Κακοί στις 29 και 30 Οκτωβρίου.

Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ SPIDER-MAN ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΞΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ
Πρεμιέρα επεισοδίων
Σάββατο έως 22 Οκτωβρίου στις 09:25πμ

Ο Spider-man επιστρέφει αυτό το μήνα, με ολοκαίνουργια επεισόδια με άλλον αέρα. Η πιο πρόσφατη σεζόν, με νέο τίτλο Ο Απόλυτος Spider-man εναντίον των Έξι Επικίνδυνων, συνεχίζει και τον Οκτώβριο. Ο Spider-man πολεμάει τους Έξι Επικίνδυνους! (Σάββατο έως 22 Οκτωβρίου στις 09:25).

Στο επεισόδιο Η πράκτωρ Γουέμπ (Σάββατο 1η Οκτωβρίου στις 09:25) όταν η κακοποιημένη Nόβα, αναζητώντας βοήθεια, βρίσκει τον Νικ Φιούρι, ο Spider-man τον κατευθύνει στα πιο επικίνδυνα ερείπια μιας αρχαίας πόλης.

Μη χάσετε τις συναρπαστικές περιπέτειες του Σπάιντι σε όλες τις νέες του εμπειρίες με τίτλο Ο Απόλυτος Spider-man εναντίον των Έξι Επικίνδυνων κάθε Σάββατο έως τις 22 Οκτωβρίου στις 09:25.

MARVEL BLOCK Ειδική προβολή Καθημερινά για όλο τον Οκτώβριο στις 13:45μμ
Πολλοί fans πιστεύουν ότι η Marvel είναι απλά τέλεια! Τώρα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα επεισόδιο με έναν από τους τρεις σούπερ ήρωες της Marvel, καθημερινά για όλο τον Οκτώβριο στις 13:45μμ.
Κάθε μέρα θα προβάλλεται ένα επεισόδιο από το πρόγραμμα Εκδικητές Ενωθείτε στις 13:45, θα ακολουθεί ο Απόλυτος Σπάιντερ-Mαν στις 14:15 και οι Φύλακες του Γαλαξία στις 14:45.
Συντονιστείτε καθημερινά όλο τον Οκτώβριο στο θαυμαστό μας Marvel block, από τις 13:45.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved