Skin, Nails and Hair από τη Solgar-Για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Είναι φυσικό κάποιες φορές τα μαλλιά να χάνουν τη δύναμή τους, ενώ τα νύχια και το δέρμα να χάνουν τη λάμψη τους. Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής, το στρες, η εποχική τριχόπτωση και άλλοι παράγοντες τα επιβαρύνουν καθημερινά και είναι απαραίτητη η καθημερινή φροντίδα για να επαναφέρουμε την υγιή τους όψη. Γι’ αυτό η Solgar συνδυάζει υψηλής ποιότητας συστατικά με την επιστημονική της γνώση, και δημιουργεί το συμπλήρωμα διατροφής Skin, Nails and Hair που χαρίζει δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Skin, Nails and Hair από τη Solgar-Για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα!

Η προηγμένη φόρμουλα του Skin, Nails and Hair με τον αποτελεσματικό συνδυασμό βιταμινών, αμινοξέων και μετάλλων παρέχει στον οργανισμό διατροφικά στοιχεία απαραίτητα για τη σύνθεση κολλαγόνου και κερατίνης, όπως οργανικό θείο (MSM), βιταμίνη C, προλίνη, λυσίνη, κιτρικό ψευδάργυρο και χαλκό, συμβάλλοντας έτσι στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών*.

SHN bottle web 690x690 3

Πιο συγκεκριμένα η βιταμίνη C συμβάλλει στον σχηματισμό κολλαγόνου και τη φυσιολογική λειτουργία του δέρματος, ο ψευδάργυρος βοηθά στη διατήρηση υγιών μαλλιών, νυχιών και δέρματος, ο χαλκός συμβάλλει στο φυσιολογικό χρωματισμό του δέρματος και των μαλλιών, ενώ η προλίνη και η λυσίνη αποτελούν δομικά αμινοξέα της τρίχας.

Το Skin, Nails and Hair της Solgar παρέχει, λοιπόν, στον οργανισμό σου όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά για δυνατά και υγιή μαλλιά, νύχια και δέρμα και γίνεται η δική σου καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς!

* Τα συστατικά του SNH (Βιταμίνη C, Ψευδάργυρος, Χαλκός) συμβάλλουν στην επαναφορά της φυσιολογικής κατάστασης των μαλλιών, όταν η τριχόπτωση οφείλεται σε έλλειψη των διατροφικών στοιχείων και όχι σε παθολογικά αίτια.

Παράγεται, συσκευάζεται στις ΗΠΑ – εισάγεται μέσω Μεγάλης Βρετανίας
Διανέμεται από την ΙSOPLUS A.E.
τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16
e-mail: info@iso-plus.gr
www.healthyme.gr
www.facebook.com/healthyme.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved