Pharmasept: Απαλό χάδι για το μωρό μου!

Σίγουρα τη δεύτερη φορά είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μία γυναίκα που γίνεται μαμά. Αυτό μπορώ να σας το εγγυηθώ από την προσωπική μου εμπειρία. Όταν γεννήθηκε η Έλενα, η μεγάλη μου κόρη, ένιωθα φοβερά ανεπαρκής και φοβερά υπεύθυνη για οτιδήποτε επέλεγα που αφορούσε την καθημερινή της φροντίδα.

Pharmasept: Απαλό χάδι για το μωρό μου!

Από το γάλα και τις πιπίλες της μέχρι τα φορμάκια και τα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούσαμε στο δερματάκι της. Έμπαινα σε forum για να πάρω ιδέες από άλλες μαμάδες, ρωτούσα συνέχεια την παιδίατρο να μου προτείνει και να μου εγκρίνει τα πάντα πριν τα εφαρμόσω στο μωρό μου.

Σίγουρα τα πράγματα γίνονται πιο απλά τη δεύτερη φορά λόγω της εμπειρίας που κατακτά η μαμά από την πρώτη, όμως το αίσθημα υπευθυνότητας απέναντι στα παιδιά σου είναι πάντα το ίδιο...

pharmasept1 3

Στη Χριστινούλα δε χρειάστηκε να το ψάξω πολύ, ούτε και να ρωτήσω άλλες μαμάδες. Άλλωστε το μητρικό ένστικτο είναι τόσο δυνατό που τις περισσότερες φορές σε καθοδηγεί από μόνο του. Τα βρεφικά προϊόντα Pharmasept έγιναν -από την πρώτη στιγμή που τα αντίκρισα στο φαρμακείο- η πρώτη μου επιλογή. Δεν είναι μόνο η ελκυστική τους εμφάνιση που σε κάνουν να τα αγοράσεις, αλλά κάτι πολύ πιο σημαντικό. Τα αγνά συστατικά από τα οποία αποτελούνται.

pharmasept2 3

Η φροντίδα του μωρού μου έχει γίνει πλέον ρουτίνα. Καθημερινά αλλάζουμε πανούλες, κάνουμε το βραδινό μας μπανάκι και φυσικά το μασαζάκι πριν κοιμηθούμε. Για όλα αυτά έχει φροντίσει η Pharmasept.

H βρεφική σειρά αποτελείται από το Tol Velvet Baby Mild Bath, ένα φυσικό παιδικό αφρόλουτρο, χωρίς αλκάλια ή σαπούνι, που καθαρίζει απαλά το σωματάκι και τα μαλλιά του μωρού, από την Tol Velvet Baby Soothing Cream με 100% φυσική ενυδατική κρέμα για το πρόσωπο & το σώμα του μωρού, από το Tol Velvet Soft Milk Bath, ένα απαλό κρεμώδες καθαριστικό γαλάκτωμα με φυσικά έλαια, με σύνθεση χωρίς σαπούνι και SLES/SLS για χρήση από την πρώτη κιόλας ημέρα στο σπίτι μετά το μαιευτήριο, από την Tol Velvet Baby Extra Calm Cream, τη φυσική αδιάβροχη κρέμα για κάθε αλλαγή της πάνας για καθημερινή προστασία από ερεθισμούς και συγκάματα και φυσικά, από τα μωρομάντιλα Tol Velvet Baby Soft Wipes, που είναι Εμπλουτισμένα με Aloe Vera, έλαιο Χαμομηλιού, Πανθενόλη, Αλλαντοΐνη & Βιταμίνη Ε που είναι ιδανικά για την περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας στην βόλτα, το ταξίδι, το σπίτι και το σχολείο.

pharmasept3 3

Τελευταία ανακάλυψα και το Tol Velvet Baby Natural Oil, ένα 100% φυσικό ενυδατικό λάδι για το σώμα και το πρόσωπο του μωρού που προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα στην ευαίσθητη βρεφική επιδερμίδα χάρη στη σύνθεσή του που αποτελείται από βιταμίνη Ε και ευεργετικά φυτικά έλαια.

Η Pharmasept έχει φροντίσει και για τα πιο μεγάλα παιδιά, αφού στη σειρά της συμπεριλαμβάνεται και η Tol Velvet X-lice Cologne, μία προληπτική αντιφθειρική λοσιόν καθημερινής χρήσης με ευχάριστο άρωμα που προστατεύει από τις ψείρες, εμποδίζει την εξάπλωση από άτομο σε άτομο και περιποιείται τα μαλλιά του παιδιού.

pharmasept4 3

Για την προστασία από τον ήλιο, μπορείτε να εμπιστευθείτε άφοβα τα αντηλιακά Tol Velvet Protective Sun Cream SPF 50+και Tol Velvet Natural Sun Cream SPF 30, απαλή αντηλιακή κρέμα προσώπου & σώματος, με 100% φυσικά φίλτρα για υψηλή προστασία από τον ήλιο σε κανονικές, ευαίσθητες και βρεφικές επιδερμίδες.

Μήπως ήρθε η ώρα να τα δοκιμάσετε κι εσείς;
Μείνει συντονισμένοι γιατί έρχεται στο Mothersblog.gr την Δευτέρα ένας super διαγωνισμός με προϊόντα της αγαπημένης μας Pharmasept!

Καλή σας ημέρα,
Δέσποινα Καμπούρη

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved