Bobos Arts Festival: ένα ολοήμερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ για μικρούς τεχνόφιλους

Το The Hub Events ανοίγει τις πόρτες του στα παιδιά, με μια νέα σειρά εκδηλώσεων το The Hub Kids, η οποία εγκαινιάζεται την Κυριακή 23 Οκτωβρίου με το Bobos Arts Festival, ένα ολοήμερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ ειδικά σχεδιασμένο για μικρούς τεχνόφιλους.

Bobos Arts Festival: ένα ολοήμερο παιδικό πολιτιστικό φεστιβάλ για μικρούς τεχνόφιλους

Μια μέρα γεμάτη μουσική, θέατρο, εικαστικές δράσεις και ποιοτικό παιχνίδι. Μια διαφορετική πρόταση, η οποία έρχεται να ψυχαγωγήσει μικρούς και μεγάλους, μέσα από μια σειρά πολιτιστικών δράσεων.

Στην κεντρική σκηνή του φεστιβάλ, οι Burger Project θα παρουσιάσουν το «Μαμά θα κάνω μπάντα», μία απ’ τις πιo επιτυχημένες παιδικές μουσικές παραστάσεις των τελευταίων χρόνων. Στον ίδιο χώρο, θα παρουσιαστεί η θεατρική παράσταση «Ο κύριος Κιχ και το μουσικό κουτί των ήχων» της Ομάδας Κοπέρνικος, ένα έργο για τους ήχους και τα μουσικά ηχοχρώματα, από τους βραβευμένους με το Α’ Κρατικό Βραβείο Συγγραφής Παιδικού Θεατρικού Έργου Άγγελο Αγγέλου και Έμη Σίνη. Mικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την μοναδική Ξένια Καλογεροπούλου, η οποία με τον μαγευτικό της τρόπο θα αφηγηθεί παραμύθια από το καινούριο της βιβλίο «Παραμύθια με την Ξένια» (Εκδόσεις Μάρτης). Η ομάδα της Nannuka θα παρουσιάσει «Το ΟΥΦ...που έγινε ουφφφφ!», ένα δραματοποιημένο παραμύθι, το οποίο θα ταξιδέψει μικρούς και μεγάλους και θα τους μεταφέρει από το ΟΥΦ της έντασης στο ουφφφφ της χαράς και ξεγνοιασιάς.

Ταυτόχρονα, στον κυρίως χώρο του φεστιβάλ, ειδικά σχεδιασμένα εικαστικά εργαστήρια από έμπειρους παιδαγωγούς, θα διεξάγονται καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Το θεατρικό κομμάτι της εκδήλωσης θα συμπληρώσει το British Council, το οποίο στο πλαίσιο του προγράμματος Shakespeare Lives, θα παρουσιάσει ένα θεατρικό εκπαιδευτικό εργαστήρι βασισμένο στο έργο του William Shakespeare. Υπό την καθοδήγηση των έμπειρων εκπαιδευτών της σχολής Music 4 Kids, τα παιδιά θα έρθουν σε επαφή με τον μαγικό κόσμο της μουσικής. Ενώ ο γνωστός δημοσιογράφος και συγγραφέας παιδικών βιβλίων Χρίστος Καλουντζόγλου θα παρουσιάσει ένα ιδιαίτερο εργαστήρι δημιουργικής γραφής.

Παράλληλα με τις πολιτιστικές δράσεις, θα φιλοξενηθεί στο χώρο μια έκθεση από επιλεγμένες εταιρείες παιδικών προϊόντων. Το καφέ-bar του χώρου θα προσφέρει μικρά υγιεινά γεύματα και φυσικούς φρουτοχυμούς της εταιρείας Nova Gea στους μικρούς επισκέπτες.

Οι δράσεις του φεστιβάλ απευθύνονται σε παιδιά από 3 έως 12 ετών.
Το φεστιβάλ πραγματοποιείται με τη χορηγία του Μothersblog.gr και την υποστήριξη του British Council.

Για το αναλυτικό πρόγραμμα του φεστιβάλ, επισκεφθείτε το: www.bobosartsfestival.com

Πληροφορίες:
Κυριακή 23 Οκτωβρίου, 11πμ – 8 μμ (οι πόρτες ανοίγουν στις 10.30 πμ)
The Hub Events, Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα
Στάση μετρό: Κεραμικός
Τηλέφωνο: 210 3411009

Γενική είσοδος: 12€
Προπώληση & εκπτωτικό-οικογενειακό εισιτήριο για 3 άτομα και πάνω: 10€
Για παιδιά έως 3 ετών η είσοδος είναι δωρεάν.
Με την αγορά του εισιτηρίου εξασφαλίζεται η είσοδος σε όλες τις δράσεις του φεστιβάλ.

Προπώληση εισιτηρίων στο Viva.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved