Εκθαμβωτικές αυλές διάσημων που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό (εικόνες)

Και σε ποιον δεν αρέσει να θαυμάζει σπίτια διασημοτήτων, ειδικά όταν είναι ζηλευτά και άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους από εμάς.

Εκθαμβωτικές αυλές διάσημων που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό (εικόνες)

Σε αυτή την περίπτωση ταιριάζει το «φάτε μάτια ψάρια», αλλά οι αυλές των διάσημων αυτών ηθοποιών, τραγουδιστών και παρουσιαστών, μας άφησαν με το στόμα ανοιχτό. Διαλέξαμε τις καλύτερες και σας τις παρουσιάζουμε.

#1 Celine Dion

celine dion 6601


Αυτή και αν είναι αυλή. Το εξοχικό σπίτι της διάσημης τραγουδίστριας στοιχίζει 45 εκατομμύρια δολάρια και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μία μεγάλων διαστάσεων πισίνα, έχει θέα τον Ωκεανό, ιδιωτικές καμπάνες, νεροτσουλήθρες και παιδική χαρά.

#2 Pharrell

pharrell 660


Το σπίτι του τραγουδιστή είναι ιδανικό όχι μόνο για ξέφρενα πάρτι αλλά και για να απολαύσει κανείς το ηλιοβασίλεμα.

#3 Kris Jenner

kris jenner 1 660


Ακόμη και η αυλή του σπιτιού της στο L.A τα «σπάει». Η περιοχή δημιουργήθηκε για να απολαμβάνουν τα εγγόνια της και τα παιδιά της στιγμές χαλάρωσης.

#4 Julia Roberts

julia roberts by 660


Μα τι υπέροχη θέα είναι αυτή; Το διαμέρισμα της διάσημης ηθοποιού, είναι στη λίστα με τα ακριβότερα διαμερίσματα καθώς η αξία του φτάνει τα 4,5 εκατομμύρια δολάρια. Η υπέροχη ταράτσα της, έχει ίσως την ωραιότερη θέα της Νέας Υόρκης.

#5 Phil Collins

phil collins 660


Ο τραγουδιστής αγόρασε την πρώην έπαυλη της Jennifer Lopez στην παραλία του Miami, 33 εκατομμύρια δολάρια. Το 12,153 τετραγωνικών μέτρων σπίτι, έχει μία τεράστια πισίνα και θέα που κόβει την ανάσα.

#6 Jeff Bridges

jeff bridges a 660


Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός έχει ένα σπίτι αξίας 29,5 εκατομμυρίων δολαρίων, στην California. Στην ζηλευτή αυλή του έχει, πισίνα, εξωτερική κουζίνα και φυτά αλόης.

#7 Sean Penn

sean penn 660


Ο ηθοποιός πρόσφατα αγόρασε το σπίτι στο Malibu για 6.55 εκατομμύρια δολάρια. Μόλις μερικά βήματα μακριά από την παραλία, η εξοχική κατοικία του ηθοποιού έχει πισίνα και έναν υπέροχο τριανταφυλλόκηπο.

#8 Joe Manganiello

joe manganiello 660


Δεν ξέρουμε για την καλλονή σύζυγό του, Sofia Vergara πάντως ο γνωστός ηθοποιός πρόσφατα αγόρασε αυτό το 4 υπνοδωματίων σπίτι, που επίσης έχει 3 μπάνια και μια αξιοζήλευτη αυλή, με πισίνα, εξωτερικό τζακούζι και μπάρμπεκιου.

#9 Tom Cruise

tom cruises 6601


Τι θα μπορούσε να έχει ο γνωστός ηθοποιός; Μα φυσικά ένα σπίτι με θέα, και αυλή που έχει δική της θερμαινόμενη λίμνη-πισίνα, σπα, καταρράκτη και δικό του κελάρι και χώρο για να δοκιμάζει τα κρασιά του. Και όλο αυτό στοιχίζει μόνο 13 εκατομμύρια δολάρια.

#10 Scarlett Johansson

scarlett johansson 6601


Μπορεί να παντρεύτηκε στην Montana, αλλά η γνωστή ηθοποιός επέστρεψε στο L.A. στο νέο της σπίτι αξίας 3.88 εκατομμυρίων δολαρίων. Το σπίτι έχει μια τεράστια αυλή, πισίνα, σπα 8 ατόμων, καμπάνες και με θέα την μεγάλη πινακίδα του Hollywood.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved