Η PANDORA για 5η χρονιά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού ως Διακεκριμένος Χορηγός του 8ου “GREECE RACE FOR THE CURE”

Η PANDORA, συνεπής στις αξίες της και τιμώντας μία πολύχρονη συνεργασία, στήριξε και φέτος ως Διακεκριμένος Χορηγός την επιτυχημένη διοργάνωση του 8ου “Greece Race for the Cure”, προσφέροντας το ποσό των 20.000€. Με αρχηγό της ομάδας την Σταματίνα Τσιμτσιλή, εργαζόμενοι, φίλοι και συνεργάτες της PANDORA, συμμετείχαν με ενθουσιασμό στον αγώνα, συμβάλλοντας ενεργά στην ενίσχυση του έργου του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» και στέλνοντας ένα μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας.

Η PANDORA για 5η χρονιά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού ως Διακεκριμένος Χορηγός του 8ου “GREECE RACE FOR THE CURE”

Από δεξιά: Η Άννα Μαραγκουδάκη, General Operation Manager PANDORA Greece, με την κόρη της και την team leader της ομάδας PANDORA Σταματίνα Τσιμτσιλή.

PHOTO 1 PANDORA Racefo

Στο περίπτερο της Pandora στο Ζάππειο, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις πολύπλευρες δράσεις που αναπτύσσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια, με στόχο την ουσιαστική στήριξη του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», να φωτογραφηθούν με την team leader Σταματίνα Τσιμτσιλή, αλλά και να προμηθευτούν σε προνομιακή τιμή το κόσμημα που σχεδιάστηκε ειδικά για τον φετινό αγώνα. Πρόκειται για ένα μοναδικό κρεμαστό σύμβολο, σε σχήμα καρδιάς με την χαρακτηριστική ροζ κορδέλα, το οποίο θα πωλείται στα καταστήματα PANDORA σε όλη την Ελλάδα στην ειδική τιμή των 49€. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις θα διατεθεί επίσης στους σκοπούς του Συλλόγου «Άλμα Ζωής».

Η team leader Σταματίνα Τσιμτσιλή, μαζί με ένα μέλος της ομάδας PANDORA.

rt

Μέσα από τη στήριξη σε αυτόν τον αγώνα αγάπης και επιβίωσης, στόχος της PANDORA παραμένει διαχρονικά η ενεργή συμμετοχή και συμβολή στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατό περισσότερων γυναικών για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και η μεταφορά ενός μηνύματος ελπίδας για όλες τις γυναίκες: με την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved