Αυτά ήταν τα δώρα μας για τη νέα σχολική χρονιά

Άνοιξαν τα σχολεία, γνωρίσαμε την καινούρια μας δασκάλα και μετά τον αγιασμό τρέξαμε σε ένα γνωστό κατάστημα παιχνιδιών για να αγοράσουμε όλα εκείνα τα πράγματα που ζητούσαν στη λίστα την οποία μας έδωσαν.

Αυτά ήταν τα δώρα μας για τη νέα σχολική χρονιά

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου
Πήρα, από το χέρι τη μικρή και με τη φωτοτυπία στο χέρι ψάχναμε από διάδρομο σε διάδρομο για τα απαραίτητα σχολικά. Κάποια στιγμή ακούω τη μικρή μου να φωνάζει: «Μαμά, κοίτα! Ο φίλος μου!». Έψαχνα και εγώ με το βλέμμα μου για κάποιο παιδάκι από στο σχολείο της. «Μα μαμά που κοιτάς! Να τος, εδώ στο κουτί... δεν βλέπεις;». Αυτό που μου έδειχνε ήταν ο χαρακτήρας από τη σειρά παιχνιδιών της AS Company. Το αγόρι που υπάρχει επάνω σε όλα τα παιχνίδια.

«Μαμά, κοίτα ένα ωραίο παιχνίδι. Έχει ωραία πράγματα και θα μάθω σίγουρα πολλά! Έχει για τους πλανήτες που μου αρέσουν!», είπε ξανά η 6 χρονη κόρη μου, προσπαθώντας να με πείσει να της αγοράσω κάποιο από τα παιχνίδια που λαχταρούσε. Επειδή, ούτως ή άλλως είχα σκοπό να της αγοράσω κάποιο εκπαιδευτικό παιχνίδι, μιας και κάναμε την πρώτη μας μεγάλη μετάβαση από το Νηπιαγωγείο στο Δημοτικό, την άφησα να διαλέξει μόνη της το δώρο. «Μαμά, μπορώ να πάρω δύο; Σε παρακαλώ!»

Το «παρακαλώ», έκανε το θαύμα του και τελικά πήραμε δύο. Και τα δύο ήταν από την κόκκινη σειρά Εξυπνούλης για παιδιά 5 ετών και πάνω. Το «Μαθαίνω να γράφω» και το άλλο «Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια». Σίγουρα, θα πείτε «Μα καλά, δύο;». Ναι, δυο! Εάν επρόκειτο για δύο απλά παιχνίδια (κούκλες, πορτοφολάκια, τσαντούλες, κλπ) που δεν προσφέρουν τίποτε σε ένα παιδί, να είστε σίγουρες πώς το «Όχι» μου θα ήταν μεγαλύτερο και από του Μεταξά, αλλά όταν έχουμε παιχνίδια που προσφέρουν πλήθος εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, που κάνουν τη μάθηση παιχνίδι, που ένα παιδί μπορεί να μάθει για το σώμα, για τους πλανήτες, για την ιστορία και για πολλά άλλα, τότε με χαρά μου της αγοράζω όχι ένα αλλά δύο. Εξάλλου, ο καθένας μπορεί να βρει παιχνίδια στην εκπαιδευτική σειρά του Εξυπνούλη από 4,99 ευρώ.

exsip

Αυτός ήταν και ο λόγος που άρπαξα την ευκαιρία και αγόρασα και για τον γιο της καλύτερής μου φίλης που έχει τα γενέθλιά του, μεθαύριο και το δικό του δώρο. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που εμπιστεύομαι την ΑS για τα παιχνίδια του. Σας έχω γράψει στο παρελθόν και για την αγάπη μου στα τουβλάκια Clemmy. Έτσι λοιπόν, αυτή τη φορά, μιας και το αντράκι μας θα γίνει δύο ετών, διάλεξα παιχνίδια από τη σειρά του Εξυπνούλη. Από την κίτρινη σειρά Εξυπνούλης για παιδιά από 3 ετών και πάνω, την «Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια» με το μαγικό στυλό και το άλλο από την μπλε σειρά του Εξυπνούλη για παιδιά 2 ετών και πάνω, τα «Κλασσικά Παραμύθια».

paramithia
para

Τόσο η κόρη μου, όσο και ο μικρός Ιωάννης λάτρεψαν τα παιχνίδια τους. Τα άνοιξαν με λαχτάρα και άρχισαν να παίζουν. Δεν σας κρύβω, πως μετά τη μαγική άμμο «Super Sand» η «Ηλεκτρονική Εγκυκλοπαίδεια» από την κόκκινη σειρά, κατάφερε την κόρη μου να παίξει μόνη της για πάνω από τρία τέταρτα. Όσο για τον Ιωάννη, αυτός και αν λάτρεψε το μαγικό του στυλό που του μιλούσε, ακόμη και αν έδινε λάθος απάντηση.

little

Έξι χρόνια τώρα, πραγματικά έχω λόγο που εμπιστεύομαι για την κόρη μου και για τα παιδιά των φίλων μου, παιχνίδια της AS company. Προσφέρουν πολλά περισσότερα από ένα παιχνίδι, κάνουν το μάθημα διασκεδαστικό, δεν κουράζουν, μπορούν να απασχολήσουν ένα παιδί για αρκετή ώρα (ειδικά αν είναι μοναχοπαίδι) και πάνω από όλα καλύπτουν όλες τις οικονομικές δυνατότητες του καθενός, καθώς έχουν παιχνίδια από 4,99 όπως σας ανέφερα και πιο πάνω.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved