Η κόρη γνωστού τραγουδιστή έγινε τεσσάρων μηνών και είναι μία κούκλα-Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν οι γονείς της

Η μικρή γεννήθηκε στις 13 Μαϊου και χθες έγινε τεσσάρων μηνών.

Η κόρη γνωστού τραγουδιστή έγινε τεσσάρων μηνών και είναι μία κούκλα-Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασαν οι γονείς της

Οι γονείς της ανάρτησαν, ξεχωριστά ο καθένας, στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, μία πραγματικά πολύ όμορφη φωτογραφία της μικρής Κατερίνας. Όπως μπορείτε να διακρίνετε κι εσείς, το κοριτσάκι έχει πανέμορφα γκριζογάλανα μάτια, όπως και ο μπαμπάς της. natasaskafida #katerina#katerinaki #4 #months ήταν το σχόλιο της Νατάσας Σκαφίδα δίπλα από την φωτογραφία της κόρης της.

daur

Ο πανευτυχής μπαμπάς Γιάννης Βαρδής με μία λέξη αποτύπωσε πλήρως τα συναισθήματά του: Μαγεια!!!! #vardi #vardis #βαρδη #βαρδης #giannisvardis#γιαννησβαρδης #antonisvardis #perifanospappous #katerinavardi, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

dgdsg

Για τη γέννηση της κόρης του, ο γνωστός τραγουδιστής είχε πει: «Μετά από έναν πολύ μεγάλο χαμό ήρθε ένα πολύ ευχάριστο γεγονός και μέσα μου είμαι λίγο μπερδεμένος.

bcardissss

Προσπαθώ λίγο να τα ζυγίσω και να τα ισορροπήσω. Είναι θείο δώρο. Το πιο ευχάριστο πράγμα που έχει συμβεί ποτέ στη ζωή μου. Θα ήθελα πάρα πολύ να είναι εδώ ο πατέρας μου και να το ζήσει. Ελπίζω να το βλέπει και να είναι μαζί μας».

JKLJH
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved