Ακόμη και όταν η μαμά… τρέχει, όλα γίνονται με ένα κλικ!

Run mom run! Το κείμενο απευθύνεται και αφιερώνεται σε όλες τις μαμάδες υπέρ-ήρωες! Σε όλες εσάς που ξυπνάτε και ξεκινάτε αγώνα δρόμου για να τα προλάβετε όλα. Τις μάνες «χταπόδια» που σε κάθε χέρι κρατούν το βάρος μιας ευθύνης και τα ισορροπούν με χάρη τέτοια, που θα ζήλευαν και επαγγελματίες ζογκλέρ!

Ακόμη και όταν η μαμά… τρέχει, όλα γίνονται με ένα κλικ!

Γράφει η Μίκα Χατζηδάκη

Mαμά, σύζυγος, εργαζόμενη, σεφ, ψυχολόγος, διασκεδαστής, θηριοδαμαστής, ένα μικρό κινούμενο θαύμα! Και όλα αυτά πάντοτε με χαμόγελο!
Η μαμά δεν κοιμάται ποτέ. Ακόμα και στον ύπνο της σκέφτεται: Το αυριανό πρόγραμμα, το πάρτι που πρέπει να οργανώσει, το κουμπί που πρέπει να ράψει.
Η μαμά δεν κοιμάται ποτέ. Δεν της φτάνουν 24 ώρες για να τα κάνει όλα.
Η μαμά δεν κοιμάται ποτέ. Ξενυχτάει κοιτώντας αν κοιμούνται τα παιδιά της.
Μετάλλιο δεν έχει, έχει φιλιά και αγκαλιές και αξίζουν όσο χίλια μετάλλια μαζί!

mom3

Η καθημερινότητα τώρα που ξεκινούν τα σχολεία παίρνει φωτιά!
Όλα πρέπει να οργανωθούν και να είναι έτοιμα για την μεγάλη επιστροφή στο σχολείο. Βιβλία, τσάντες, γραφική ύλη, ρούχα, παπούτσια...
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα 100 πράγματα που πρέπει να γίνουν!

Ευτυχώς που υπάρχει το ίντερνετ!

Κλικ και ψώνισες στο supermarket, κλικ για να έρθει το ταξί, κλικ και ανανέωσες τη συνδρομή στο κολυμβητήριό τους, κλικ και πλήρωσες τρεις λογαριασμούς, κλικ και ψώνισες όλα τα σχολικά τους!
Η ζωή μας έχει γίνει πιο εύκολη και ξεκούραστη καθώς πολλά πράγματα γίνονται πια online και μας έχουν λύσει τα χέρια.

mom2

Μόλις χτες, έκανα όλα μου τα ψώνια για σχολικά είδη από το Cosmotebooks.gr! Το μεγαλύτερο online βιβλιοπωλείο είναι γεγονός και είναι ο ιδανικός προορισμός για γονείς, μαθητές και φοιτητές!

Με αμέτρητες επιλογές σε σχολικά είδη, προσφορές έως και -30% για τη νέα σχολική χρονιά, όλα τα σχολικά βιβλία ντυμένα! Μπαίνεις από το κινητό, το τάμπλετ ή το computer σου, χαζεύεις, επιλέγεις και ψωνίζεις τα πάντα εύκολα και γρήγορα, χωρίς να κουνηθείς από τον καναπέ σου!

Άλλη μία ευκολία προστέθηκε στη ζωή μας! Υποδεχόμαστε με τον καλύτερο τρόπο τη νέα σχολική χρονιά χωρίς κόπο, γρήγορα και οικονομικά, με ένα απλό κλικ στο Cosmotebooks.gr.

inside

Με χαρά διαπίστωσα ότι με τις αγορές μου πήρα μία δωροεπιταγή (αξίας έως 50€) για επιλεγμένα προϊόντα τεχνολογίας από τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ! Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη που θα «εξαργυρώσω» σύντομα!

Μαμάδες λάβετε θέσεις! Μία ακόμα χρονιά ξεκινά για όλες μας! Οπλιστείτε με ενέργεια και χαμόγελο και αφεθείτε που και που στα online clicks που βοηθούν την καθημερινότητά μας και μας κακομαθαίνουν ευχάριστα! Κατά τα άλλα... Run!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved