60 χρόνια NUK-60 χρόνια έμπνευσης για το καλύτερο ξεκίνημα ζωής

To 2016 συμπληρώνονται 60 χρόνια από την είσοδο των προϊόντων της εταιρείας NUK στη γερμανική αγορά. Έκτοτε έχουν αλλάξει πολλά˙ νέα οικογενειακά μοντέλα, σύγχρονος τρόπος ζωής, επιτεύγματα στο χώρο της ιατρικής και της τεχνολογίας.

60 χρόνια NUK-60 χρόνια έμπνευσης για το καλύτερο ξεκίνημα ζωής

Όμως αυτό που παραμένει το ίδιο είναι η ανάγκη ενός μωρού για αγάπη και ασφάλεια, καθώς και η επιθυμία των γονέων να έχουν τα παιδιά τους το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στη ζωή. Σήμερα η NUK, έτσι όπως και πριν από 60 χρόνια, θα ήθελε να είναι στο πλευρό αυτών των οικογενειών και να σηματοδοτήσει το επετειακό έτος 2016 λανσάροντας στην αγορά νέες προσφορές, εμπνευσμένες από τους πιο σημαντικούς ειδικούς: τους γονείς και τα μωρά τους!

NUK1

Οι πρώτες θηλές της NUK που κυκλοφόρησαν το 1956, αποτέλεσαν μια μικρή επανάσταση, καθώς, σε αντίθεση με τις μέχρι τότε γνωστές στρογγυλές θηλές από καουτσούκ, είχαν ασύμμετρο σχήμα. Αυτό το σχήμα αναπτύχθηκε από δύο οδοντιάτρους, τον καθηγητή Balters και τον δρα Müller, οι οποίοι παρατήρησαν ότι τα μωρά που θηλάζουν είχαν σπάνια παραμορφώσεις στα δόντια. Έτσι, σχεδίασαν τη νέα θηλή ακολουθώντας το παράδειγμα της φύσης – το σχήμα της θηλής της μητέρας κατά τον θηλασμό. Αυτό εξηγεί και την ονομασία της NUK˙ στα γερμανικά «Natürlich Und Kiefergetecht», που σημαίνει «φυσικό και κατάλληλο για τη γνάθο».

Μία στιγμή έμπνευσης σηματοδοτεί την απαρχή της ιστορίας της εταιρείας. Οι παρατηρήσεις των δύο ερευνητικών επιστημόνων αποτέλεσαν το εφαλτήριο της δημιουργίας της, η οποία μέσα στα επόμενα χρόνια και τις επόμενες δεκαετίες θα συνέβαλε στο καλύτερο δυνατό ξεκίνημα της ζωής πολλών παιδιών.

NUK5

Έκτοτε, αυτή η πηγή έμπνευσης αποτελεί το συνδετικό κρίκο της φιλοσοφίας της NUK. Όποιος θέλει να ανταποκριθεί στο σύνθημα της εταιρείας «Καταλαβαίνουμε τη ζωή» χρειάζεται δυνατούς συνεργάτες στο πλευρό του˙ επιστήμονες, εξειδικευμένους σε ορθοδοντικά θέματα, μαίες και παιδιάτρους, όπως επίσης και σχεδιαστές προϊόντων και ειδικούς υλικών. Όλοι συμβάλλουν με τις προτάσεις τους, έτσι ώστε τα προϊόντα της NUK να πληρούν τις υψηλότερες προδιαγραφές. Εξαρχής η τεχνογνωσία αυτών των συνεργατών έπαιξε σημαντικό ρόλο για τη NUK στην περαιτέρω εξέλιξη των ήδη υπαρχόντων προϊόντων καθώς και τη δημιουργία νέων.

Καινοτομία και Έμπνευση: Επετειακό Έτος 2016

Σημαντικοί πρωτοπόροι στην αναζήτηση εύστοχων λύσεων για οικογένειες με παιδιά αποτελούν οι γιατροί, οι επιστήμονες και οι μαίες. Αλλά για μια στιγμή! Υπάρχουν κι άλλοι ειδικοί, των οποίων η γνώση και πείρα είναι εξίσου σημαντική, όπως οι μητέρες, οι πατέρες και τα μωρά τους! Για τον λόγο αυτό, ο διάλογος με γονείς είναι πολύ σημαντικός για τη NUK, είτε προέρχεται από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Γονέων, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή τις δοκιμές προϊόντων.

NUKGODL

NUK Gold and Silver Edition
Γιορτάστε τα 60 χρόνια NUK με μία μεγάλη αποκλειστικότητα: τη Χρυσή και την Ασημένια Έκδοση NUK
Τα τελευταία 60 χρόνια βελτιώνουμε διαρκώς το σχήμα NUK. Για την επέτειό μας βελτιώνουμε τα καλύτερά μας προϊόντα - τη NUK First Choice + Θηλή και τη NUK Genius Πιπίλα, τα οποία μιμούνται το φυσικό σχήμα του στήθους της μητέρας - με μία πολύ ιδιαίτερη λάμψη.
Γιορτάστε μαζί μας και αγοράστε το μπιμπερό της Χρυσής και Ασημένιας Έκδοσης από ένα κατάστημα κοντά σας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved