Τέσσερα κρεβάτια σε ένα; Και όμως γίνεται!

Είναι εντυπωσιακό πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά! Μέσα σε λίγο διάστημα και δεν χωράνε στα ρούχα τους, τα παπούτσια του και το... κρεβάτι τους. Τα καλά νέα είναι πως πλέον υπάρχει ένα πρωτοποριακό κρεβάτι που μεγαλώνει μαζί τους και καλύπτει κάθε τους ανάγκη χαρίζοντάς τον πιο ξεκούραστο ύπνο και τα πιο ζωηρά όνειρα!

Τέσσερα κρεβάτια σε ένα; Και όμως γίνεται!

Γράφει η Κατερίνα Ηλιάκη

Τι ακριβώς είναι το Stokke® Sleepi™;

Πρόκειται για ένα καινοτόμο οβάλ κρεβάτι, τελείως διαφορετικό από όσα έχετε συνηθίσει μέχρι σήμερα. Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για... τέσσερα κρεβάτια σε ένα, τα οποία θα φιλοξενήσουν το μικρό σας από τη μέρα που θα βρεθεί στο νέο του σπίτι μέχρι την ηλικία των 10 ετών!

Η διαδικασία είναι πολύ απλή: Το Stokke® Sleepi™ σας δίνει τη δυνατότητα να ρυθμίσετε το ύψος του στρώματος και να επεκτείνετε το μήκος του, χρησιμοποιώντας ένα πρόσθετο Extension Kit. Έτσι, θα μπορείτε να το κρατήσετε για χρόνια, προσφέροντας ασφάλεια και άνεση στο αγγελούδι σας!

Stokke Sleepi 160217 14 Hazy Grey

Τέσσερα κρεβάτια σε ένα

Πιο συγκεκριμένα το Stokke® Sleepi™ Mini προορίζεται για βρέφη ηλικίας από 0 έως 6 μηνών. Μοιάζει με φωλιά και χαρίζει μία μοναδική αίσθηση θαλπωρής στο νέο μέλος της οικογένειας. Οι περιστρεφόμενοι τροχοί του σας δίνουν τη δυνατότητα να το μετακινείτε σε όποιο δωμάτιο του σπιτιού επιθυμείτε, ώστε να μπορείτε να φροντίζετε το μωρό σας ανά πάσα στιγμή. Μπορείτε να το μετακινήσετε ακόμη και σε μικρούς χώρους καθώς έχει πλάτος μόλις 67 εκατοστά.

Πώς θα επεκτείνετε όμως το κρεβάτι που μόλις αναφέραμε για να φιλοξενήσει το μωρό σας που μεγαλώνει διαρκώς; Η διαδικασία είναι πολύ απλή και θα χρειαστείτε μόνο ένα πρόσθετο Extension Kit. Προσαρμόστε το στρώμα καθ’ ύψος για να διευκολύνεται το μικρό σας που αναπτύσσεται και φτάνει στην ηλικία που ανακαλύπτει τον κόσμο και σκαρφαλώνει σε κάθε γωνιά. Όταν μεγαλώσει και άλλο θα μπορεί να μπαίνει και να βγαίνει μόνο του από το κρεβάτι. Για να το διευκολύνετε το Stokke® Sleepi™ Bed σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε τη μία πλευρά του κρεβατιού ώστε να έχει εύκολη πρόσβαση μέχρι την ηλικία των 3 ετών!

Το Junior Extension είναι το πρόσθετο αξεσουάρ για να δημιουργήσετε το Stokke® Sleepi™ Junior, στο οποίο το παιδί σας θα κοιμάται άνετα μέχρι την ηλικία των 10 ετών! Η αισθητική του είναι μοναδική και εύκολα μπορεί να γίνει ένας μικρός καναπές στον χώρο που παίζει με τους φίλους του. Το Junior Extension διατίθεται ως πρόσθετο αξεσουάρ για το Stokke® Sleepi™ Bed.

Stokke Sleepi 150512 B17R3894 Natural

Μετατρέψτε το παιδικό δωμάτιο στον πιο ζεστό χώρο του σπιτιού

Είναι σίγουρο ότι θα αποτελέσει το κεντρικό κομμάτι στην πρώτη κρεβατοκάμαρα του μικρού σας, τον πρώτο του προσωπικό χώρο, ο οποίος θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένος στη μνήμη του. Είναι φτιαγμένο από τα πιο ανθεκτικά υλικά και συγκεκριμένα από μασίφ ξύλο ευρωπαϊκής οξιάς και έχει μοναδικό design. Αν προτιμάτε τα μοντέρνα ουδέτερα χρώματα, επιλέξτε το Hazy Grey από τη συλλογή Stokke® Sleepi™ και συνδυάστε το με τη συρταρίερα Stokke® Home™.

one1

Το στρώμα είναι υποαλλεργικό, από ανθεκτικό αφρό πολυουρεθάνης, που αντέχει στην πίεση. Διαθέτει επίσης αυλακώσεις στην κάτω πλευρά για να κυκλοφορεί καλύτερα ο αέρας. Έτσι, μαζί με τη διάτρητη βάση του κρεβατιού, διευκολύνεται η κυκλοφορία του αέρα ώστε το μωρό σας να κοιμάται άνετα και γαλήνια. Επιπλέον, το ανθεκτικό στρώμα περιβάλλεται από μαλακή βαμβακερή επένδυση που αφαιρείται για εύκολο καθάρισμα.

Stokke Sleepi 160217 01 Natural b

Μην ξεχνάτε ότι το κρεβάτι είναι ο χώρος που θα περάσει τις περισσότερες ώρες τα πρώτα χρόνια της ζωής του, για αυτό φροντίστε να του προσφέρετε άνεση και ασφάλεια. Χαρίστε τα πιο γλυκά όνειρα στο αγγελούδι σας και υποδεχτείτε το στο νέο του δωμάτιο με ένα Stokke® Sleepi™!

Τώρα ο ύπνος παύει να σας απασχολεί μέχρι την ηλικία των 10 ετών! Και τα παιδιά συνεχίζουν να κοιμούνται στο πρώτο τους κρεβατάκι, με το οποίο συνδέονται πάντοτε συναισθηματικά!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις σελίδες:

www.stokke.com
https://www.facebook.com/StokkeGreece

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved