Προετοιμάσου για τη νέα σχολική χρονιά: Κάθε αρχή θέλει… Public!

Ποικιλία, ευκολία, οικονομία στον αγαπημένο σου προορισμό: Η μεγαλύτερη γκάμα σε σχολικές τσάντες, βιβλία και γραφική ύλη σε περιμένει στις καλύτερες τιμές.

Προετοιμάσου για τη νέα σχολική χρονιά: Κάθε αρχή θέλει… Public!

Είσαι στην παραλία και απολαμβάνεις τον ήλιο και τη θάλασσα; Μπορεί να απέχουμε λίγο ακόμα από την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς αλλά, ένα είναι σίγουρο! Όσο πιο νωρίς καταγράψεις τις ανάγκες και προμηθευτείς τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά των παιδιών, τόσο πιο ξέγνοιαστα θα επιστρέψετε όλοι στα θρανία ή στο γραφείο όταν έρθει η ώρα. Προετοιμάσου έγκαιρα με μια επίσκεψη στον αγαπημένο σου προορισμό και βρες όλα όσα χρειάζεσαι με πληθώρα επιλογών, ευκολία και οικονομία!

B2S 2 3

Τα καταστήματα Public και το www.public.gr σε περιμένουν με την απίστευτη ποικιλία τους σε σχολικά είδη για να σε προετοιμάσουν έγκαιρα για το νέο ξεκίνημα! Με μία και μόνο στάση από τώρα σε ένα κατάστημα Public, γονείς και παιδιά προμηθεύονται όλα όσα χρειάζονται για όλες τις τάξεις, για τη νέα σχολική χρονιά και σε απίστευτες τιμές, εύκολα και γρήγορα.

B2S 1 3

Στα Public συναντάς φέτος την απόλυτη πληρότητα σε:
Σχολικά βιβλία, έτοιμα σε πακέτο ανά τάξη και ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα
Σχολικά βοηθήματα όλων των τάξεων και κατευθύνσεων
Βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών (αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ισπανικά)
Βιβλία για τα κολλέγια και το πρόγραμμα I.B.
Επώνυμα είδη γραφικής ύλης για κάθε τάξη και όλα τα απαραίτητα είδη οργάνωσης γραφείου
Σχολικές τσάντες από 4,99€ καθώς και τσάντες με όλους τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών αλλά και τρόλευ για τις μικρότερες ηλικίες!
Κασετίνες και φαγητοδοχεία!
Μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά τετράδια: πολύχρωμα, με διάφορα σχέδια, σπιράλ, όλα τα ειδικά τετράδια αλλά και κλασικά μπλε τετράδια από 0,25€
Λεξικά
Laptops, desktops, tablets, usb sticks & εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, αξεσουάρ, εκτυπωτές, αναλώσιμα και άλλα προϊόντα τεχνολογίας

B2S 3 3

Πιο συγκεκριμένα, στα Public θα βρεις ξεχωριστά πακέτα που περιλαμβάνουν όλα τα σχολικά βιβλία, για κάθε τάξη Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, τα οποία μάλιστα είναι ντυμένα με προστατευτικό κάλυμμα για να διατηρούνται πάντα αψεγάδιαστα.

Mόνο στα Public μπορείς να βρεις μεγάλη γκάμα σε είδη γραφικής ύλης, καθώς και μία απίστευτη ποικιλία από ποιοτικά σχολικά σακίδια με διάσημους ήρωες όπως Cars, Dory, Frozen, Barbie, Minions σε τιμές από €4,99, αλλά και σχολικές τσάντες για εφήβους. Επίσης μόνο εδώ θα βρεις αποκλειστικά τα νέα σχέδια της Eastpak για μικρούς και μεγάλους καθώς και τα μοναδικά σακίδια της Lego!

B2S 4 3

Παράλληλα θα ανακαλύψεις σχολικά βοηθήματα για όλες τις τάξεις, τη μεγαλύτερη γκάμα σε βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών και εξειδικευμένα βιβλία για business schools (GMAT, GRE, SAT κ.λπ.) και για το πρόγραμμα I.B. καθώς και απίστευτες επιλογές σε προϊόντα τεχνολογίας όπως laptops, desktops, tablets, σκληρούς δίσκους, εκτυπωτές, αναλώσιμα και αξεσουάρ.
Το σημαντικότερο; Όλα ανεξαιρέτως τα παραπάνω βρίσκονται συγκεντρωμένα και σε περιμένουν στο κατάστημα Public που σε εξυπηρετεί. Μία επίσκεψη αρκεί, για να εξοπλιστείς πλήρως για τη νέα σχολική περίοδο!

Τέλος, τα PUBLIC στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης τους σε προσκαλούν να στηρίξεις μαζί τους το Σωματείο Ελίζα με την αγορά της ανθολογίας παραμυθιών με τίτλο Διώξε τον φόβο σου με ένα παραμύθι. Το βιβλίο περιλαμβάνει μικρές ιστορίες μαθητών Δημοτικού όπως τις συνέθεσαν στο εργαστήρι δημιουργικής γραφής με θέμα «Σχολικός εκφοβισμός και λογοτεχνία» το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Public Βόλου. Το παραμύθι διατίθεται στην τιμή των 3.99€ και τα έσοδα από την αγορά του θα διατεθούν στο Σωματείο EΛΙΖΑ (Εταιρία κατά της Κακοποίησης του Παιδιού).

Και αν δεν θέλεις να χάσεις χρόνο στους δρόμους, μπορείς με ένα κλικ όπου κι αν βρίσκεσαι να παραγγείλεις ό,τι θέλεις και να παραδοθεί στο χώρο σου μέσα σε 48 ώρες: μπες τώρα στο http://www.public.gr/cat/sxolika/ και διάλεξε ό,τι χρειάζεσαι για τη νέα σχολική χρονιά εύκολα και γρήγορα.

Κάθε αρχή θέλει... Public!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved