Η Yves Rocher καλωσορίζει τo φθινόπωρο και προτείνει σε κάθε γυναίκα να γίνει... Beauty Expert

Σίγουρα γνωρίζετε ήδη την μάρκα Υves Rocher, με περισσότερα από 700 μοναδικά προϊόντα ομορφιάς και με ηγετική θέση διεθνώς ανάμεσα στις εταιρείες καλλυντικών.

Η Yves Rocher καλωσορίζει τo φθινόπωρο και προτείνει σε κάθε γυναίκα να γίνει... Beauty Expert

Περισσότερα από 50 χρόνια παγκοσμίως οι επιστήμονες-ερευνητές της Yves Rocher συνδυάζοντας τη γνώση της φύσης μέσα από τον Βοτανικό κήπο της στο La Gacilly, αναπτύσσουν, εξελίσσουν και ερευνούν περίπου 30 νέα φυτικά δραστικά συστατικά κάθε χρόνο. Βασισμένη στη καινοτόμα τεχνογνωσία – τη Φυτική Κοσμετολογία (La cosmetique Vegetale®) – η Yves Rocher έχει τη χαρά να δημιουργεί ιδιαίτερα αποτελεσματικά προιόντα ομορφιάς σε πολύ προσιτές τιμές για όλες τις γυναίκες και τις προτρέπει να νιώσουν ευεξία, να γεμίσουν θετική ενέργεια από... μέσα!

Αυτό που δεν γνωρίζετε ίσως είναι ότι τώρα τα προιόντα Yves Rocher είναι πολύ εύκολο να φτάσουν σε εσάς, μέσω του δικτύου άμεσης πώλησης της ΤΕΟΡΟΣ Α.Ε. Από την πρώτη κιόλας παραγγελία ενός μόνο προϊόντος, με την εγγραφή σας στην εταιρεία, έχετε την δυνατότητα να τα προμηθεύεστε με έκπτωση 23% από τις τιμές καταλόγου!

Θέλετε ένα ακόμα βήμα παρα πέρα; Να ξεκινήσετε να προτείνετε τα προϊόντα μας σε άλλους; Ως Σύμβουλοι Ομορφιάς (Beauty Experts) της Yves Rocher, μπορείτε να ξεκινήσετε μία καριέρα - εάν το επιθυμείτε - αποκτώντας την oικονομική ανεξαρτησία και την επαγγελματική αναγνώριση που ονειρεύεστε, χωρίς δεσμεύσεις και προϋποθέσεις.

Ξεκινήστε μαζί μας αυτό το συναρπαστικό ταξίδι στη Φυτική Κοσμετολογία!

ΓΝΩΡΙΣE... ΑΓΑΠΗΣΕ... ΣΥΣΤΗΣΕ... την Yves Rocher και ανακάλυψε μια πληθώρα από οφέλη, προνόμια κι ευκαιρίες!

Το 1959, ο Yves Rocher είχε μια νέα επαναστατική ιδέα: να προσφέρει σε όλες τις γυναίκες ανεξάρτητα από την ηλικία τους, το μέρος που ζούσαν ή την κοινωνική τους τάξη, άμεση πρόσβαση στα προϊόντα του. Ανακάλυψε μια διαφορετική οδό: την πώληση από απόσταση μέσω καταλόγων.

Για περισσότερες πληροφορίες: ΤΕΟΡΟΣ Α.Ε. Τηλ. 210 7233803-6, email: info@yvesrocher.gr
Ανακαλύψτε τον μηνιαίο κατάλογο προσφορών στο site: www.yvesrocher.gr
Eπισκεφτείτε τη σελίδα στο Facebook: Yves Rocher Greece - Τεορός ΑΒΕΕ

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved