Ούτε που φαντάζεστε ποιο όνομα διάλεξε ο Jamie Oliver για τον γιο του

Από τη στιγμή που ο Jamie και η Jools Oliver, ανακοίνωσαν ότι περιμένουν το πέμπτο τους παιδί το Μάρτιο (2016), όλοι σκεφτόντουσαν πώς θα ονόμαζαν το νεότερο μέλος της οικογένειας.

Ούτε που φαντάζεστε ποιο όνομα διάλεξε ο Jamie Oliver για τον γιο του

Γνωρίζοντας τα μεγαλύτερα αδέρφια του, Poppy Honey Rose, 14 ετών, Daisy Boo Pamela, 13 ετών, Petal Blossom Rainbow, 7 ετών και Buddy Bear Maurice, 5 ετών, ο μικρούλης σίγουρα χρειαζόταν ένα ωραίο όνομα για να «ταιριάξει» μαζί τους.

OLIVERJAMIE

Και η οικογένεια επιτέλους φαίνεται να διάλεξε όνομα για τον μικρούλη, με την χαρούμενη μαμά να ανακοινώνει το όνομα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Και το όνομα αυτού; River (Ποταμός)!

OLIVER

Η φωτογραφία δείχνει ένα κάδρο όπου επάνω αναγράφεται το όνομα του μικρούλη. Και ενώ όμως έχουν ανακοινώσει το πρώτο όνομα του μικρούλη, πολλοί είναι εκείνοι που περιμένουν να μάθουν το μεσαίο όνομα ή μεσαία ονόματα που πρόκειται να του δώσουν. Νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης 24 Αυγούστου, ο Jamie Oliver, ανακοίνωσε ολόκληρο το όνομα του μικρούλη γράφοντας: «Πω πω, τι ζεστή μέρα είναι αυτή σήμερα παιδιά; Αυτός είναι και ο λόγος που ο μικρούλης βγήκε έξω... και κοιμάται ξανά... είναι πρέπον και ευγενικό να σας συστήσω και επίσημα τον νεαρό μου γιο. Το όνομά του είναι River Rocket Oliver και πιστεύουμε ότι του πάει πολύ. Είναι ένα μικρό δώρο και είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Ευχαριστούμε για τις ευχές και τη μεγάλη αγάπη. Ο Jamie και η συμμορία του!».

jamie

Όλα τα ονόματα των παιδιών τους, μοιάζουν βγαλμένα από παραμύθι!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved