Μila Kunis: Θα λέει στα παιδιά της ότι είναι φτωχά για έναν απλό λόγο

Η Mila Kunis μαζί με το συζυγό της Ashton Kutcher θα αποκτήσουν σύντομα δεύτερο παιδί.

Μila Kunis: Θα λέει στα παιδιά της ότι είναι φτωχά για έναν απλό λόγο

Το κύριο μέλημά τους είναι να μεγαλώσουν ισορροπημένα παιδιά που δεν θα είναι κακομαθημένα και θα ξέρουν ότι δεν μπορούν να τα έχουν όλα. Για το λόγο αυτό, η Mila Kunis σκοπεύει να τους πει, μόλις μεγαλώσουν λίγο, ότι δεν έχουν χρήματα, ότι είναι φτωχά.

ashton kutcher mila kunis zoom 569d39ce 3886 4328 9df2 823f04166bd8

Θα μας πείτε πώς θα γίνει αυτό όταν τα παιδιά θα μεγαλώσουν σε ένα περιβάλλον που μόνο φτωχικό δεν θα είναι. Όπως ανέφερε η Mila Kunis μιλώντας σε συνέντευξή της στο σόου The Kyle & Jackie O Show, είναι σημαντικό για την ίδια και το σύζυγό της τα παιδιά τους να είναι προσγειωμένα. «Θα τους εξηγήσω ότι η μαμά και ο μπαμπάς μπορεί να έχουν χρήματα εσείς όμως δεν έχετε. Είστε πολύ φτωχά, δεν έχετε κάτι. Μόνο οι γονείς σας έχουν τραπεζικό λογαριασμό», είπε αστειευόμενη η γνωστή ηθοποιός.

mila kunis baby

Όπως τόνισε τόσο η ίδια όσο και ο Ashton προέρχονται από φτωχές οικογένειες. «Μεγαλώσαμε λοιπόν φτωχικά, είμαστε αυτοδημιούργητοι και γνωρίζουμε την αξία που έχουν τα χρήματα. Τίποτα δεν μας χαρίστηκε. Αυτό θέλω να το μάθουν και τα παιδιά μας», δήλωσε η γνωστή ηθοποιός.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved