Δέσποινα Καμπούρη: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της

Η κόρη της Δέσποινας Καμπούρη, Έλενα, έχει γενέθλια σήμερα. Γίνεται 5 ετών.

Δέσποινα Καμπούρη: Το τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλια της κόρης της

Από νωρίς η μαμά της, θέλησε να μοιραστεί μία από τις σημαντικότερες ημέρες της ζωής της μαζί με τους διαδικτυακούς της φίλους και ανάρτησε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτό της κόρης της Έλενας γράφοντας : «Σ' αγαπώ Ινδιάνα μου! Μέχρι τον ουρανό! #birthdaygirl #Helena#Pocahontas #August10 #5yearsold

despoinagjhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Η διευθύντρια του Mothersblog, έχει μεγάλη αδυναμία στην κόρη της η οποία είναι ένα παιδί με ισχυρή προσωπικότητα.

dotototo

« Η Έλενα έχει μεγαλώσει πολύ πια.Πλέον μπορούμε να κάνουμε ώριμες συζητήσεις με αρχή, μέση και τέλος, με επιχειρήματα και συμπεράσματα. Άλλωστε αυτό έκανα πάντα με την κόρη μου.

edd1f77fb8ac8221ef5ea023557e97c4 L

Ακόμη κι αν μου έλεγαν «μη της τα αναλύεις όλα, είναι μωρό, δεν καταλαβαίνει!», εγώ απλώς τους αγνοούσα και συνέχιζα να της εξηγώ και να της απαντώ ξανά και ξανά με λεπτομέρειες όλα όσα με ρωτούσε. Τώρα θερίζω ό,τι έσπειρα, αφού η μικρή πολλές φορές με κολλάει στον τοίχο σε διάφορες αντιπαραθέσεις που μπορεί να έχουμε κατά καιρούς», είχε γράψει για το Ελενάκι της.

ELNSAD

Για τη Δέσποινα Καμπούρη το φετινό καλοκαίρι, αναμφίβολα, είναι από τα πιο ευτυχισμένα καθώς εκτός από την πολυαγαπημένη της Ποκαχόντας, η διευθύντρια του Mothersblog απέκτησε άλλη μία κόρη, τη μικρή Χριστίνα. Η οικογένεια Καμπούρη-Ταρασιάδη λοιπόν έχει κάθε λόγο να γιορτάζει.

BAKSHKedg

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα Ελενα!!!!!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved