Superfoods για... Supermoms!

Είσαι μια εργαζόμενη μητέρα, μια καλή νοικοκυρά; Είσαι και σου αξίζουν συγχαρητήρια.

Superfoods για... Supermoms!

Γράφει η Mίκα Χατζηδάκη

Ενώ τρέχεις να τα προλάβεις όλα, σε σταματάμε -για καλό σκοπό- για να σου παρουσιάσουμε έναν «σύμμαχο» στην καθημερινή, υπέροχη «τρέλα» του προγράμματός σου, που θα σου δώσει σούπερ δυνάμεις και ενέργεια!


Το Νο1 στα συμπληρώματα διατροφής, Το Ιπποφαές από τη Superfoods!


Το Ιπποφαές είναι από τη φύση του ένας «έτοιμος» συνδυασμός συστατικών που αυξάνει την αντοχή τού οργανισμού, ενισχύει την πνευματική και σωματική απόδοση, προσφέρει όλα τα οφέλη των Ωμέγα λιπαρών οξέων. Με λίγα λόγια μία φυσική πηγή δύναμης και ενέργειας!

entos 3

Το Ιπποφαές της Superfoods είναι συμπλήρωμα υψηλής διατροφικής αξίας με έλαιο φρούτων Ιπποφαούς. Περιέχει πάνω από 190 συστατικά, δηλαδή ουσίες με ισχυρή αντιοξειδωτική, αντιφλεγμονώδη, αντιμικροβιακή, αναλγητική και επουλωτική δράση.

Προσφέρει ενέργεια, τόνωση και ευεξία και είναι αποδεδειγμένα ένας σημαντικός σύμμαχος ομορφιάς χαρίζοντας λαμπερά μαλλιά, δέρμα και νύχια. Αξίζει να σημειωθεί πως βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης καρδιακών παθήσεων. Το Ιπποφαές περιέχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη C, περίπου 15 φορές περισσότερη από το πορτοκάλι, γεγονός που το κατατάσσει στις πιο πλούσιες πηγές βιταμίνης C!

entosRTRTR

Κι όμως η «λίστα» των προτερημάτων του δεν σταματάει εδώ. Το Ιπποφαές περιέχει ακόμα ασβέστιο, μαγνήσιο, σίδηρο, φώσφορο, χαλκό, κάλιο, νάτριο, σελήνιο και ψευδάργυρο, απαραίτητα για την πνευματική και σωματική υγεία και εμποδίζει τη συγκέντρωση χοληστερόλης στα αιμοφόρα αγγεία.

Με σούπερ δυνάμεις από το Iπποφαές, συνέχισε να είσαι η σούπερ μαμά και η σούπερ γυναίκα που τα καταφέρνει όλα, γεμάτη ενέργεια και δύναμη!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved