Σύσφιξη προσώπου με δύο θαυματουργές μάσκες!

To δέρμα χαλαρώνει και οι θεραπείες ..στον γιατρό σας τρομάζουν! Μην πανικοβάλλεστε, υπάρχουν λυσεις στην κουζίνα σας και μπορείτε εύκολα με φυσικούς τρόπους να φτιάξετε μάσκες που ενισχύουν τη σύσφιξη του προσώπου.

Σύσφιξη προσώπου με δύο θαυματουργές μάσκες!

Δύο απίθανες μάσκες με εμφανή αποτελέσματα είναι οι εξής:

Το ασπράδι του αβγού περιέχει κυρίως πρωτεΐνες και μικρές ποσότητες λεκιθίνης, λίπους, υδατανθράκων και βιταμινών της ομάδας Β, που προσφέρουν τόνωση, σύσφιξη, φροντίδα και προστασία στο δέρμα και βοηθούν στην ανάπλαση των κυττάρων της επιδερμίδας.

Μάσκα σύσφιξης με αβγό και γιαούρτι
Θα χρειαστείτε:
- 2 ασπράδια αυγών
- 2 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
Τρόπος παρασκευής:
Βάλτε σε ένα μπολ τα δύο υλικά και χτυπήστε τα πολύ καλά.
Τρόπος εφαρμογής:
Πάρτε μια ποσότητα από το μείγμα και απλώστε τη στο πρόσωπο σας. Αφήστε τη να δράσει για 10 λεπτά. Στη συνέχεια ξεπλυθείτε με άφθονο ζεστό νερό και εφαρμόστε μια ζεστή πετσέτα στο πρόσωπο σας.

Μάσκα σύσφιξης με αβγό και λεμόνι
Θα χρειαστείτε:
Το ασπράδι από ένα αυγό και 2 κουταλάκια του γλυκού χυμό λεμονιού.
Τρόπος παρασκευής:
Θα χτυπήσετε ελαφρώς το ασπράδι του αυγού και θα προσθέσετε το χυμό λεμονιού. Στη συνέχεια απλώστε το μείγμα σε καθαρό πρόσωπο με ένα πινέλο μάσκας ή με τα δάχτυλα και αφήστε τη να δράσει για 15 περίπου λεπτά μέχρι να στεγνώσει. Όσο στεγνώνει η μάσκα τόσο θα τραβάει το δέρμα σας, είναι απολύτως φυσιολογικό. Για να αφαιρέσετε τη μάσκα περάστε το πρόσωπο ταμποναριστά με ένα βρεγμένο σφουγγαράκι και στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό. Για να ολοκληρώσετε την περιποίηση σας ξεπλύνετε το πρόσωπο με αρκετό κρύο νερό και απλώστε στο δέρμα σας ένα serum / ορό ή την ενυδατική σας κρέμα.

Ποτέ μην ξεχνάτε να κάνετε patch test, δηλαδή δοκιμάστε πρώτα ένα προϊόν της αγοράς ή κάποια σπιτική συνταγή σε ένα μικρό σημείο του προσώπου για να δείτε την αντίδραση του δέρματος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved