Δέσποινα Καμπούρη: Ο μπαμπάς της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο

Η Δέσποινα Καμπούρη, η διευθύντρια του Mothersblog, ποτέ δεν έκρυψε τη μεγάλη αδυναμία που έχει στο μπαμπά της.

Δέσποινα Καμπούρη: Ο μπαμπάς της έχει γενέθλια και του ευχήθηκε με έναν ξεχωριστό τρόπο

Ανήμερα των γενεθλίων του, σήμερα, ευχήθηκε στον μπαμπά της Ανδρέα με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα και μία φωτογραφία από τα ...παλιά: «Όταν ο μπαμπάς μου ήταν 23 κι εγώ 2 κάπου στην Αφρική... Χρόνια σου πολλά φοβερέ άνθρωπε! Σ’ αγαπώ απέραντα!», έγραψε η δημοσιογράφος στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

kampouri

Ακολούθησαν πλήθος ευχών από τους διαδικτυακούς της και όχι μόνο φίλους.

6efb87669b12ffee0c705773e817168a L

"Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να πω για τον μπαμπά μου, αλλά και πολλά αυτά που θέλω να τα ξέρουμε μόνο εμείς οι δύο...
Τι να πρωτοθυμηθώ από τη ζωή μας; Τη μέρα που χώρισα από τον μεγάλο μου εφηβικό έρωτα και μιξόκλαιγα στην αγκαλιά του; Τη μέρα που πέρασα από το μαγαζί για να του ανακοινώσω ότι με προσέλαβαν στην πρώτη μου δουλειά μετά την αποφοίτησή μου! (Χοροπηδάγαμε, θυμάσαι;).

Δε θα ξεχάσω τα μάτια σου, αχ αυτά τα γλυκά σου μελιά μάτια, την ώρα που με πήγαιναν με το φορείο στο χειρουργείο για να γεννήσω. Πιο πολύ ανησυχούσα για σένα, παρά για μένα και το παιδί.
«Αγάπη μου, το είδα το μωρό σου, είναι καλά, αλλά εμένα το μόνο που με ένοιαζε ήταν να είσαι εσύ καλά», μου ψιθύρισες μετά..."

Είναι ένα απόσπασμα από το κείμενο που είχε γράψει η ίδια για τα γενέθλια του μπαμπά της το 2013.

DESOINA

Η Δέσποινα Καμπούρη διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της μετά και την γέννηση της δεύτερης κόρης της, Χριστίνας. Η ίδια έχει δηλώσει ότι αισθάνεται πολύ τυχερή και ευλογημένη.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved