Όταν τα χείλη γίνονται καμβάς, μετατρέπονται σε έργα τέχνης

Για την Αυστραλέζα μακιγιέζ Jasmina Daniel, τα χείλη είναι καμβάς για να ζωγραφίζει. Σκηνές από κλασικές αλλά και σύγχρονες κινηματογραφικές ταινίες.

Όταν τα χείλη γίνονται καμβάς, μετατρέπονται σε έργα τέχνης

Ψυχεδελικά αραβουργήματα, όψεις της πόλης, κοσμικά οράματα.

Η Jasmina, με έδρα το Σίδνεϊ, υπερηφανεύεται για 29.655 εγγεγραμμένους στις αναρτήσεις της στο YouTube, 870.000 followers στο Instagram - στο οποίο είναι γνωστή ως Miss Jasmina D -και μια σεβαστή βάση στο Snapchat και το Twitter.

jasmine2

Συνειδητοποίησε την αγάπη της για το μεϊκάπ, σε μια σοβαρή κρίση της υγείας της: «Ανακάλυψα την αγάπη μου για το μεϊκάπ και τη lip art,μετά τη διάγνωση όγκου στον εγκέφαλό μου, το 2006. Υποχρεώθηκα ν' αφήσω το σχολείο και θα έμενα σπίτι ζωγραφίζοντας και σχεδιάζοντας, μιας και πάντα αγαπούσα την τέχνη» αποκάλυψε, σε συνέντευξη που έδωσε στην «Gay Star News».

jasmine3

Τότε ήταν που «άρχισα να πειραματίζομαι με το μεϊκάπ και να χρησιμοποιώ τα χείλη μου για καμβά. Φαντάζομαι ότι το να κάνω lip art ήταν ένας τρόπος να ξεφεύγω από όλα αυτά τα οποία περνούσα, μιας και η πιο περίτεχνη lip art μπορεί να πάρει έως και τρεις ώρες» εξομολογήθηκε.

jasmine4

Ο όγκος, ευτυχώς, αφαιρέθηκε με επιτυχία πριν οκτώ χρόνια, αλλά αυτό δεν απέτρεψε την Jasmina από το να ωθεί τα σύνορα της lip art όλο και πιο μακριά.

jasmine5

Δεν θέλει να μιλά για το μέλλον: «Έμαθα ότι η ζωή είναι πολύ σύντομη, να ζω την κάθε μέρα όπως έρχεται, και να είμαι ευγνώμων για κάθε τι που συναντώ στο δρόμο μου».

jasmine6

Προς το παρόν, απολαμβάνουμε τις δημιουργίες (http://www.thefashionspot.com/buzz-news/latest-news/701133-miss-jazmina-d-lipstick-art/) της: «LoveWins Lips», «CherryBlossom Lips», «Celestial Lips»,«Flowery Lips», «Seashell Lips», «Cityscape Lips», «“Nightmare Before Christmas” Lips», «Leafy Gold Lips», «“Mulan” Lips», «“Lion King” Lips», «“Jaws” Lips», «“Titanic” Lips».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved