Απολαύστε θεϊκές γεύσεις δωδώνη και κερδίστε ένα πολυτελές Crossover SsangYong Tivoli

Μιας και βρισκόμαστε μία ανάσα πριν την τελική ευθεία του καλοκαιριού, ας θυμηθούμε τον μεγάλο διαγωνισμό των παγωτών δωδώνη μήπως και η τελική αυτή ευθεία μας βρει με ένα κλειδί αυτοκινήτου ανά χείρας!

Απολαύστε θεϊκές γεύσεις δωδώνη και κερδίστε ένα πολυτελές Crossover SsangYong Tivoli

Συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός των παγωτών δωδώνη έχει κληρώσει τα δύο από τα συνολικά πέντε SsangYong Tivoli, που θα χαρίσουν έως και τον Σεπτέμβριο.

parfe crema54

Η δωδώνη κάνει τη ζωή μας ακόμη πιο γλυκιά, αφού από την 1η Μαϊου απολαμβάνοντας παγωτά δωδώνη, συμμετέχουμε σε συνολικά 5 μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλο κάθε μήνα 1 Tivoli, το πιο δημοφιλές κόμπακτ SUV της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας SsangYong! Στην ενέργεια, που ξεκίνησε ανήμερα του Πάσχα και θα ολοκληρωθεί στο τέλος Σεπτεμβρίου, μπορεί να συμμετέχει όποιος* αγοράζει παγωτό από κατάστημα δωδώνη, ή συσκευασμένο από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, και στείλει SMS*.

30. twototyty

Δύο τυχεροί, ήδη απολαμβάνουν τις βόλτες τους με τα ολοκαίνουργια SsangYong Tivoli τους, ενώ απομένουν άλλες τρεις μηνιαίες κληρώσεις για την ανάδειξη και των υπολοίπων νικητών!

Μήπως είστε εσείς ένας από αυτούς;

Καλή επιτυχία!

Πρωταγωνιστής στο βίντεο του διαγωνισμού είναι ο Γιάννης Αποστολάκης, ο οποίος και δημιούργησε νέες, πρωτότυπες και delicious προτάσεις παγωτών, αποκλειστικά για τη δωδώνη!

*Αναλυτικά οι όροι συμμετοχής στο www.dodoni.com.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved