ChattyFeet: Οι πιο ευφάνταστες και αστείες κάλτσες που έχετε δει

Ο Gil και ο Humberto είναι σχεδιαστές και ζουν στο Λονδίνο.

ChattyFeet: Οι πιο ευφάνταστες και αστείες κάλτσες που έχετε δει

Λανσάροντας τα πρώτα τους σχέδια για κάλτσες ενηλίκων δεν περίμεναν ποτέ ότι θα είχαν τόσο μεγάλη απήχηση. Ετσι, αποφάσισαν να δημιουργήσουν και παιδικές κάλτσες με παιδικούς ήρωες αλλά και δικές τους φιγούρες.

home delivery

Σήμερα, περηφανεύονται για τα 39 διαφορετικά σχέδια που κοσμούν τις κάλτσες τους. Κορωνίδα των κρεασιόν της φίρμας «ChattyFeet» είναι η «Artist Collection» (την οποία δημιούργησαν οι σχεδιαστές Sam Green, Mónica Monteiro και Çiğdem “Chi” Michalski).

home men

Ένα κουτί με τέσσερα μόνον ζευγάρια κάλτσες: Το ζευγάρι «Feetasso» (με το πρόσωπο του Πικάσο να μας κοιτά, καθώς είμαστε όρθιοι έτοιμοι να βάλουμε τα παπούτσια μας), το ζευγάρι «Frida Callus» (κι εμείς να κοιτάμε τα σμιχτά φρύδια της Φρίντα Κάλο), το ζευγάρι «Vincent van Toe» (δεν διακρίνουμε αν είναι πριν ή μετά που έκοψε το αυτί του), το ζευγάρι «Andy Sock-Hole» (εμείς κι η διάσημη φράντζα του Άντι Γουόρχολ).

Artist Socks Frida Callus grande

Και εκτός κουτιού το ζευγάρι «David Sock-Knee» (αλήθεια, πόσοι ξέρουν τον Ντέιβιντ Χόκνι;)

home new

Τα συγκεκριμένα, παράγονται στην Πορτογαλία, 75% βαμβάκι, 23% polyamide, 2% elastane. Ο Gil και ο Humberto λένε ότι «είναι γνωστό πώς αυτοί οι cool χαρακτήρες πάνω στις κάλτσες έχουν γίνει το alter ego αυτών που τις (ή, τους) φοράνε».

home quality

Ελπίζουν, επίσης, ότι θα μας εμπνεύσουν να δημιουργήσουμε το δικό μας έργο τέχνης ή ακόμα και να λάβουμε μέρος σ' ένα καλτσοκουκλοθέατρο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved