Jennifer Aniston: «Δεν είμαι έγκυος.Είμαι αγανακτισμένη»

Τέλος στις φήμες περί εγκυμοσύνης αποφάσισε να βάλει η Jennifer Aniston.

Jennifer Aniston: «Δεν είμαι έγκυος.Είμαι αγανακτισμένη»

Με ένα άρθρο της στην αμερικανική έκδοση της Huffington Post, η γνωστή ηθοποιός , με αφορμή και την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της, στηλιτεύει τον κίτρινο τύπο και τον αδηφάγο τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται.

«Δεν είμαι έγκυος. Είμαι αγανακτισμένη. Έχω βαρεθεί με τη συνεχή διαπόμπευση του γυναικείου σώματος που γίνεται καθημερινά στο όνομα και καλά της δημοσιογραφίας», επισημαίνει στο καυστικό της άρθρο η γνωστή ηθοποιός και συνεχίζει:

«Κάθε μέρα ο σύζυγός μου και εγώ παρενοχλούμαστε από δεκάδες «επιθετικούς» φωτογράφους που είναι έξω από το σπίτι μας, ακροβολισμένοι στα πιο πιθανά και απίθανα σημεία, προκειμένου να εξασφαλίσουν ένα πλάνο, αδιαφορώντας αν θέτουν σε κίνδυνο εμάς ή τους άτυχους πεζούς που τυχαίνει να είναι σε κοντινή απόσταση».

«Αν είμαι κάποιου είδους σύμβολο για κάποιους ανθρώπους εκεί έξω, τότε ξεκάθαρα αποτελώ παράδειγμα του φακού μέσω του οποίου εμείς ως κοινωνία βλέπουμε τις μητέρες μας, τις κόρες, τις αδερφές, τις συζύγους, τις φίλες και τις συναδέλφους. Η αντιμετώπισή μου ως αντικείμενο και ο εξονυχιστικός έλεγχος στον οποίο υποβάλλουμε τις γυναίκες είναι παράλογος και ενοχλητικός. Ο τρόπος που με προβάλλουν τα Μέσα είναι απλά μία απλή αντανάκλαση του πως βλέπουμε και παρουσιάζουμε τις γυναίκες γενικά, και συγκρίνεται με κάποιο στρεβλό πρότυπο ομορφιάς», γράφει η Jennifer Aniston.

Όπως σημειώνει πικρόχολα, δυστυχώς διαιωνίζεται μία απάνθρωπη κατάσταση για τις γυναίκες , ειδικά αυτές που είναι διάσημες και αφορά την εμφάνισή τους. Αν υπάρξει μία φυσική «ατέλεια» , τότε αυτόματα βρίσκονται στο μικροσκόπιο των φωτογράφων και πρέπει να εξηγήσουν γιατί έχουν παχύνει, αν είναι έγκυες, αν υπάρχουν προβλήματα στο γάμο τους.

«Είμαστε πλήρης με ή χωρίς σύντροφο, με ή χωρίς ένα παιδί. Δε χρειάζεται να είναι κάποια παντρεμένη για να αισθάνεται ολοκληρωμένη. Μπορούμε εμείς να αποφασίσουμε για το σώμα μας, για το αν είναι όμορφο ή όχι», τονίζει, μεταξύ άλλων, στο πολύ ενδιαφέρον άρθρο της η γνωστή ηθοποιός. «Αν αποφασίσω να γίνω μητέρα κάποια μέρα θα είμαι η πρώτη που θα σας ενημερώσει. Αλλά δε θα επιδιώξω να γίνω μητέρα επειδή αισθάνομαι ότι δεν είμαι ολοκληρωμένη», προσθέτει η Aniston.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved