«Τρως παγωτό και ..... κερδίζεις αυτοκίνητο!»

Και ποιο παιδί δεν λατρεύει το παγωτό. Η δική μου κόρη Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ν Ε Τ Α Ι στην κυριολεξία. Περίμενε πώς και πώς να έρθει ο Ιούνιος (γιατί απαγόρευα τα παγωτά μέχρι τότε) για να απολαμβάνει ένα παγωτάκι κάθε απόγευμα. Και τί παγωτό;

«Τρως παγωτό και ..... κερδίζεις αυτοκίνητο!»

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Τσιχλόφουσκα δωδώνη. Δεν θα ξεχάσω την πρώτη φορά που την πήγα πέρυσι το Πάσχα, στη δωδώνη της Νέας Φιλαδέλφειας για να φάμε παγωτό. Εγώ διάλεξα την αγαπημένη μου γεύση φιστίκι και ο άνδρας μου παρφέ σοκολάτα. Η Νικόλ απλά κοιτούσε. Έψαχνε κάποιο να της αρέσει τόσο σε χρώμα (αγαπάμε το φούξια και το ροζ) όσο και σε γεύση. Τότε ήταν που η υπάλληλος προσφέρθηκε να τη βοηθήσει.

«Τσίχλες, ροζ, φρουτένιες τρως;», τη ρώτησε. «Ναι, μου αρέσουν οι τσίχλες!», της απάντησε και της πρότεινε να πάρει το ροζ παγωτάκι με την υπέροχη γεύση και μυρωδιά τσίχλας. Τι ήταν να το δοκιμάσει; Έκτοτε είναι το μόνο παγωτό και η μόνη γεύση που της αρέσει. Αυτός είναι και ο λόγος που το επιλέγουμε πάντα κι αγοράζουμε και για το σπίτι!

dodoni4viv 3

Παλιότερα έφτιαχνα μόνη μου το παγωτό στο σπίτι. Δεν ήθελα να τρώει τυποποιημένο παγωτό η μικρή. Πόσο μάλλον κάθε μέρα, που θέλει τώρα. Αλλά ο χρόνος μου είναι περιορισμένος, δεν προλαβαίνω να φτιάξω μόνη μου το παγωτό και αυτός είναι και ο λόγος που εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια τη δωδώνη. Η παραγωγική διαδικασία σε όλα της τα στάδια είναι 100% «καθαρή» από χημικές ουσίες. Έψαξα και βρήκα πριν την εμπιστευθώ πως φτιάχνει παγωτό χωρίς συντηρητικά από το 1967, από αγνό πιστοποιημένο 100% ελληνικό φρέσκο γάλα, με φρέσκους κρόκους αβγού, χωρίς υδρογονωμέναφυτικά λιπαρά, που είναι βλαβερά για την υγεία, διατηρώντας, λόγω της ήπιας επεξεργασίας του, τις βιταμίνες των φρέσκων συστατικών του (γάλα, αβγά, κρέμα γάλακτος, βούτυρο γάλακτος) αποτελώντας την καλύτερη επιλογή.

Αυτή τη φορά λοιπόν στη δωδώνη με περίμενε ακόμη μια έκπληξη και αυτός είναι ο λόγος που σας γράφω. Κάνειδώροένα πολυτελές SUV SsangYongTivoli, κάθε μήνα! Από την 1η Μαΐου απολαμβάνοντας παγωτά δωδώνη, μπορείτε να συμμετάσχετε, όπως έκανα και εγώ, σε 5 μηνιαίες κληρώσεις με έπαθλο κάθε μήνα 1 Tivoli, το πιο δημοφιλές κόμπακτ SUV της κορεάτικης αυτοκινητοβιομηχανίας SsangYong! Η ενέργεια ξεκίνησε ανήμερα του Πάσχα και ολοκληρώνεται,απ’ ότι με ενημέρωσαν,στο τέλος Σεπτεμβρίου. Δεν γινόταν να μη μοιραστώ αυτό το νέο μαζί σας. Μπορεί να συμμετάσχει όποιος* αγοράζει παγωτό από κατάστημα δωδώνη ή συσκευασμένο από τα συνεργαζόμενα σημεία πώλησης, και στείλει SMS* στο 54991 (κόστος 1,24€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ). Δείτε και το αντίστοιχο βίντεο που βρήκα στο διαδίκτυο, με τον Γιάννη Αποστολάκη, δημιουργό των νέων πρωτότυπων και γευστικότατων γεύσεων που δημιουργεί αποκλειστικά για τη δωδώνη.

{youtube}0_3zQlDEtz8{/youtube}

Ποιος ξέρει, ίσως το επόμενο scoop, μας βρει μέσα σε ένα SsangYongTivoli!

Καλή επιτυχία!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved