Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τη μουσική αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν

Η μουσική είναι κάτι που αγαπά η κόρη μου και που έμαθε να αγαπά ακόμη περισσότερο μέσα από τη συμμετοχή της στο μιούζικαλ η Μελωδία της Ευτυχίας, όταν ήταν ακόμη 4 ετών.

Αν τα παιδιά σας λατρεύουν τη μουσική αυτό το βιβλίο πρέπει να το διαβάσουν

«Ντο, η βάση είναι εδώ... Ρε μια νότα αγενής... Μι σου λέω για να αρνηθώ... Φα κομμένο φαγητό....», ήταν οι πρώτοι στίχοι που έμαθε να τραγουδά και το τραγούδι που λέμε καθημερινά στο σπίτι μας.

Τώρα είναι 6,5 ετών και της αρέσει ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ένα από τα αγαπημένα της τραγούδια είναι η «Κουτσομπόλα» του Σταμάτη Κραουνάκη και τις αρέσουν πολλά ορχηστρικά του Μίκη Θεοδωράκη όπως οι «Χαρταετοί». Στα μουσικά της ακούσματα μάλλον την έχω επηρεάσει εγώ λίγο... και μου αρέσει που μπορούμε να τραγουδάμε στη διαπασών στο αυτοκίνητο αυτά και ακόμη περισσότερα αγαπημένα μας τραγούδια.

13711627 1131384906905456 1892046225 o

Φανταστείτε λοιπόν τη μεγάλη της χαρά όταν της έκανα δώρο το βιβλίο «Η Σερενάτα στο κανταδοχώρι». Δυστυχώς, αν και μου ζήτησε επίμονα να πάμε να δούμε την παιδική παράσταση όταν παιζόταν, δεν βρήκα χρόνο και έτσι για να επανορθώσω, της πήρα το βιβλίο. Ό,τι καλύτερο για τις καλοκαιρινές διακοπές.

Τώρα πια υποδύεται στο σπίτι τη Σερενάτα και προσπαθεί να βάλει μουσική σε όλους εκείνους τους στίχους που διαβάζουμε καθημερινά. Αν και εσάς τα παιδιά σας λατρεύουν τη μουσική αγοράστε τους βιβλία που μιλούν για τη μουσική. Υπάρχουν τόσα πολλά για να επιλέξετε.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved