Ο δεσμός τους είναι μοναδικός γιατί έχουν κάτι κοινό. Διαβάστε ποιο

Ήταν γραφτό να γίνουν οι καλύτεροι φίλοι.

Ο δεσμός τους είναι μοναδικός γιατί έχουν κάτι κοινό. Διαβάστε ποιο

Ο Walter, ένα κουταβάκι 9 μηνών γεννήθηκε κωφό. Λόγω αυτής της αναπηρίας το ενδιαφέρον για να το υιοθετήσουν ήταν ανύπαρκτο.
Μέχρι που η Chrissy, σερφάροντας στο ίντερνετ είδε τυχαία στη σελίδα μίας οργάνωσης για την προστασία και φροντίδα των ζώων, τον Walter. Θέλησε να μάθει περισσότερα γι αυτό το κουταβάκι προκειμένου να τον υιοθετήσει και να τον πάρει σπίτι της για την κόρη της Julia,που ήταν κωφή!

«Όταν αγκάλιασα για πρώτη φορά το παιδί μου, μη μπορώντας να ακούσει τον ήχο της φωνής μου, μύρισε το λαιμό μου. Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Walter, όταν πήγα να τον δω από κοντά» , ανέφερε η Chrissy στο Today.com, θέλοντας να κρατήσει την ανωνυμία της. Πήρε το κουτάβι σπίτι της χωρίς δεύτερη σκέψη.

Η συμπάθεια και η αγάπη που γεννήθηκε μεταξύ της Julia και του Walter ήταν κεραυνοβόλα.

«Ο Walter έχει διδάξει στην κόρη μου περισσότερα πράγματα από ό, τι θα μπορούσα να φανταστώ. Και αυτή η μοναδική τους σχέση και χημεία, μας διδάσκει ότι πρέπει να είμαστε δεκτικοί στην διαφορετικότητα. Η ιστορία τους είναι απόδειξη ότι υπάρχει κάποιος εκεί έξω για όλους», ανέφερε η μητέρα του κοριτσιού.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved