Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe®: Το ασφαλές και ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου.

Το Stokke® iZi Go X1™ της BeSafe®, το ασφαλές και ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου μας, ξανασχεδιάστηκε για να πληροί τις νέες προδιαγραφές i-Size (UN r 129). Το νέο προϊόν λέγεται Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe® και τώρα παρέχει μεγαλύτερη προστασία από ποτέ.

Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe®: Το ασφαλές και ελαφρύ κάθισμα αυτοκινήτου.

Με βάρος μόλις 4,4 κιλά, το ελαφρύ Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe® είναι εύκολο στην τοποθέτηση και τη μεταφορά. Έχει εργονομικά σχεδιασμένη χειρολαβή, ρυθμιζόμενη ζώνη ασφαλείας 5 σημείων και κουκούλα με ενσωματωμένο εξαερισμό. Επίσης, το μοναδικό αυτό κάθισμα αυτοκινήτου διαθέτει απαλή επένδυση για εξαιρετική άνεση και επιπλέον προστασία. Να είστε βέβαιοι ότι το μωρό σας κάθεται με ασφάλεια και άνεση στα ταξίδια σας. Το κάθισμα αναπτύχθηκε από την αξιόπιστη νορβηγική κατασκευάστρια εταιρεία καθισμάτων αυτοκινήτου BeSafe® που παρέχει σκανδιναβική ασφάλεια από το 1963. Πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας και λαμβάνει υπόψη και τις ανάγκες σας όταν το παιδί μεγαλώσει.

Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι το κάθισμα αυτοκινήτου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως καθισματάκι για καρότσι σε όλα τα μοντέλα καροτσιών Stokke® χωρίς αντάπτορες: απλώς κλειδώνει πάνω στο σκελετό. Διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει με το καρότσι σας και να έχετε το απόλυτο στυλ. Χάρη στην προαιρετική βάση ISOfix μπορείτε να το τοποθετείτε γρήγορα και εύκολα στο αυτοκίνητο.

Ταξιδέψτε με ασφάλεια!

stokke izi go modular by besafe grey melange 3056025 0 1457700534000

Χαρακτηριστικά:
- Εφαρμόζει σε όλα τα καρότσια Stokke® χωρίς αντάπτορες.
- Εύκολη τοποθέτηση στο αυτοκίνητο με την πρόσθετη βάση IsoFix ή τη ζώνη ασφαλείας του αυτοκινήτου.
- Άνετο για το μωρό με την αφράτη επένδυση και τα ρυθμιζόμενα προστατευτικά μαξιλαράκια.
- Παρέχει ασφάλεια και προστασία.
- Αποτελεί μέρος του συστήματος ταξιδίου της Stokke®.
- Η βάση ISOfix μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με το κάθισμα για νήπια Besafe® iZi Modular™.
Χρήση:
- Ηλικία: 0-12 μηνών
- Ύψος: 40-75 εκατοστά

Πιο ασφαλές από ποτέ:
- Το Stokke® iZi Go Modular™ της BeSafe® έχει εγκριθεί με βάση τις προδιαγραφές ασφαλείας i-Size (UN r 129), που επιβάλλουν τα καθίσματα αυτοκινήτου να κοιτάνε προς τα πίσω μέχρι την ηλικία των 15 μηνών (απαιτείται κάθισμα βρέφους και νηπίου). Απαιτείται επίσης εγκατάσταση ISOfix.
- Το κάθισμα αυτοκινήτου έχει βελτιώσει την πλευρική προστασία σε χτυπήματα, ξεπερνώντας μάλιστα τα κριτήρια i-Size με τα μαξιλαράκια για επιπλέον στήριξη του κεφαλιού και το προστατευτικό SIP+. Το SIP+ είναι ξεχωριστό κομμάτι που τοποθετείται στο κάθισμα αυτοκινήτου από την πλευρά της πόρτας. Το SIP+ αφαιρείται όταν χρησιμοποιείτε το κάθισμα έξω από το αυτοκίνητο.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved