Κarolina Κurkova: Αποκαλύπτει τη συνταγή του αγαπημένου της γλυκού που την κρατά σε φόρμα

Είναι κούκλα, είναι μαμά, είναι νοικοκυρά και της αρέσει να μαγειρεύει για την οικογένεια και τους φίλους της. Με αφορμή τον εορτασμό της 4ης Ιουλίου αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τη συνταγή για το αγαπημένο της γλυκό.

Κarolina Κurkova: Αποκαλύπτει τη συνταγή του αγαπημένου της γλυκού που την κρατά σε φόρμα

Χαμηλό σε λιπαρά και θερμίδες, δροσερό, καλοκαιρινό και με πολλά φρούτα. Αυτό είναι το γλυκό που τρώει σχεδόν καθημερινά η Karolina Kurkova και διατηρείται σε άψογη φόρμα. Όπως η ίδια γράφει κάτω από τις φωτογραφίες της: «Φτιάχνοντας ένα υγιεινό και πεντανόστιμο σνακ για όλους την 4η Ιουλίου. Ψημένο γλυκάκι βρώμης και φρούτων
2 κούπες βρώμη // 2 κούπες γάλα καρύδας // 1 αυγό // 1 βανίλια ή ένα φακελάκι βανιλίνης // 2 μπανάνες// 1 κούπα Blueberries // 1 κούπα φράουλες // 2 κ.τ.γ. λάδι καρύδας // 1 κ.τ.γ. Baking Powder // 1 συσκευασία δάκρυα σοκολάτας // λίγη κανέλα για το τέλος».

karolina sintagi

Εσείς απλά ανακατέψτε τη βρώμη, με το γάλα καρύδας, το αυγό, τη βανίλια, Baking Powder και τα δάκρυα σοκολάτας. Βάλτε το μείγμα σε ένα πυρέξ και έπειτα βάλτε από πάνω όλα τα φρούτα, όπως στη φωτογραφία. Ψήστε στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά. Αφού είναι έτοιμο, αφαιρέστε το και πασπαλίστε με κανέλα!

karolina kourkova
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved