Η ομορφιά έχει εποχή και μήνα

Θα ξέρετε ήδη ότι η ομορφιά είναι ένα άνισο παιχνίδι με τον χρόνο. Μαγικό ραβδί δυστυχώς δεν υπάρχει οπότε θα χρειαστεί να ξέρετε τους τρόπους για να διατηρήσετε ένα γοητευτικό και ξεκούραστο πρόσωπο χωρίς έντονα τα σημάδια της γήρανσης.

Η ομορφιά έχει εποχή και μήνα

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε. Ο πλαστικός χειρουργός Χρήστος Μεγαπάνος μας κατατόπισαν ποια μη επεμβατική θεραπεία μπορούμε να κάνουμε και κυρίως πότε, για να νιώθουμε πάντοτε όμορφες και λαμπερές.

Ιούνιος

ioynios

Ο χειμώνας σας άφησε με ένα πρόσωπο ξηρό, κουρασμένο που «τραβάει». Δεν χρειάζεται να έρθουν οι διακοπές για να δείχνετε επιτέλους ξεκούραστη. H μεσοθεραπεία με υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες θα ενυδατώσει σε βάθος το δέρμα σας και θα το μετατρέψει από άγριο και λεπτό, σε λείο και σφιχτό. Υποδεχτείτε το καλοκαίρι λάμποντας.

Ιούλιος

ioylios

Εάν ο καυτός ήλιος σας κάνει να σουφρώνεται μέτωπο και φρύδια να θυμάστε ότι κάθε έκφραση ισοδυναμεί με γραμμή ή ρυτίδα. Προλάβετε την εμφάνισή τους με την all time classic therapy, το θαυμάσιο και αγαπημένο botox.

Αύγουστος

aygoustos

Μήνας αδειών και διακοπών. Η στιγμή που περιμένατε έφτασε και θέλετε να δείχνετε και να νιώθετε νέα. Με το υαλουρονικό οξύ filler όλες οι αυλακώσεις και οι βαθιές ρυτίδες θα εξαφανιστούν και θα μοιάζετε 10 χρόνια νεότερη.

Σεπτέμβριος

septemvrios

Η απροσεξίες του καλοκαιριού κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Οι πανάδες που εμφανίστηκαν στο πρόσωπό σας έρχονται σε αντιδιαστολή με την χαρούμενη διάθεσή σας. Με την μεσοθεραπεία λεύκανσης θα αποχαιρετήσετε τις δυσχρωμίες γρήγορα και αποτελεσματικά.

Οκτώβρης

oktomvris

Η ανεπιθύμητη χαλάρωση σε πρόσωπο και λαιμό είναι ένα από τα ζητήματα που σας απασχόλησαν αρκετά. Αντιμετωπίστε την με νήματα PDO. Με τα νήματα το δέρμα σας θα είναι σφιχτό και σφριγηλό και το οβάλ του προσώπου θα αποκατασταθεί.

Νοέμβρης

noemvris

Ένας είναι ο μόνος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα σημάδια της ακμής: Το fraxel laser. Ο Νοέμβρης είναι η ιδανική στιγμή για ξεκινήσετε fraxel αφού η ηλιοφάνεια είναι πλέον μικρότερη και μπορείτε να προστατέψετε το δέρμα σας απόλυτα. Ένα λείο και καθαρό δέρμα σας αξίζει.

Μεγαπάνος Χρήστος
Πλαστικός χειρουργός
Site: www.regen.gr
Τ/φ: 216 700 7070

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved